Ieri, în articolul nostru ”Ministrul Educației, declarații după olimpiada de la Pitești!” am prezentat poziția ministrului educației cu privire la scandalul privind organizarea Olimpiadei Naționale la Limba Engleză, de către ISJ Argeș.

Bineînțeles, că – în încercarea de a acoperi eșecul organizatorilor (PNL-iști) – domnul ministru o dădu din lac, în puț.

Citiți comentariul unui părinte și analizați singuri (poate citesc și traseiștii-oportuniști/ariviști – Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, Alina Manea, precum și autoritățile statului, competente)

”Domnule ministru, mai cugetati!!! Ca ministru, să fiti mandru si sa va laudati ca elevii au fost transportati cu masinile personale, de catre voluntari, este dovada faptului ca nu mai puteti distinge intre bine si rau (poate, chiar, intre legal si ilegal). Eu, ca parinte, nu mi-as dori ca fiul/fiica mea sa se urce intr-un autoturism a carui stare tehnica nu o cunosc, condus de un sofer amator ale carui abilitati intr-ale sofatului nu le pot evalua … Transportul de persoane implica o mare responsabilitate, pe care nu si-o poate asuma nimeni, unilateral, pe pielea/riscul altuia …”

Chiar așa, domnule ministru, mai gândiți-vă!!!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *