În aceste momente, la Teatrul Davila, are loc o conferință dedicată tinerilor. Sala este plină de elevi din licee din tot județul – Alexandru Odobescu, I.C. Brătianu, Ion Barbu, Zinca Golescu, Ion Mihalache, Dinicu Golescu, Vlaicu Vodă.

De câteva zile, inspectorul general adjunct al ISJ Argeș, Cătălina Dumitrașcu, promovează acest eveniment, chipurile organizat la inițiativa Asociației Generale a Profesorilor de Limba Franceză Argeș-ASFRAN. La eveniment le-a vorbit elevilor, pe lângă Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă Jojo, și Toni Grecu și șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu. Alino, jos labele murdare de pe copiii noștri!

În urmă cu un a și ceva, Liliana Murguleț, șefa ISJ Argeș de la acea vreme, a fost demisă, la cererea Alinei Gorghiu, pentru că a dus politicul în școală și elevii în politică. Astăzi, Alina face fix la fel. Alino, dă-ți DEMISIA! În sală sunt elevi minori.

„Inspectorul școlar general al județului Argeș trebuie demis de urgență pentru că a dus politicul în școală și elevii în politică, uzând de poziția sa! Singura politică pe care trebuia să o facă era cea a educației!”, spunea Alina Gorghiu în urmă cu un an când cerea demisia Lilianei Murguleț care era inspector general a ISJ Argeș. 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “Alino, jos labele murdare de pe copiii noștri!

  1. Buna ziua! Ati ascultat macar ce a avut de spus aceast femeie? Nu s-a discutat nimic politic, dumneaei doar a vorbit din punct de vedere al unei femei care se afla intr-un domeniu inconjurat de barbati.
    Articol prost si nedocumentat, se pare ca presa politica domina in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *