Așa cum ați aflat deja, aseară, la Teatrul Alexandru Davila a avut loc o conferință dedicată liceenilor, la care au participat actorii Toni Grecu și Cătălina Grama (Jojo). A vorbit și Alina Gorghiu, șefa PNL Argeș, că doar nu putea lipsi bomboana de pe colivă. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul adjunctei IȘJ, Cătălina Dumitrașcu, și a fostei șefe a IȘJ, Alina Manea. Închirierea sălii Teatrului Alexandru Davila a fost plătită de Colegiul Alexandru Odobescu. Iar gașca PNL Argeș a venit cu cățel cu purcel să ia parte la eveniment.

 

Șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu, șeful PNL Pitești, Mihai Coteț, purtătorul de cuvânt, Cătălin Andrei, și alte nume importante din partid s-au afișat într-o fotografie de grup. Mai lipsea sigla PNL…

Bravo, băieții!

Colegiul Alexandru Odobescu a plătit sala de la teatru, iar joi – politicieni de mâna a șaptea – ați venit să le dați lecții despre modele și valori. Ce caută politica în școală???

Din păcate însă, așa se întâmplă când în funcții mari ajung oameni ahtiați după putere. Un Coteț, o Alinuță și alți ca ei, care dacă n-ar fi în PNL ar fi zero în orice domeniu de activitate.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.5 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “PNL Argeș a confiscat evenimentul liceenilor de la Teatrul Alexandru Davila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *