Aseară, la Teatrul Alexandru Davila a avut loc o conferință dedicată liceenilor, la care au participat actorii Toni Grecu și Cătălina Grama (Jojo). A vorbit și Alina Gorghiu, șefa PNL Argeș, că doar nu putea lipsi bomboana de pe colivă. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul adjunctei IȘJ, Cătălina Dumitrașcu, și a fostei șefe a IȘJ, Alina Manea. Închirierea sălii Teatrului Alexandru Davila a fost plătită de Colegiul Alexandru Odobescu. Iar gașca PNL Argeș a venit cu cățel cu purcel să ia parte la eveniment. Șefa PNL Argeș, Alina Gorghiu, șeful PNL Pitești, Mihai Coteț, purtătorul de cuvânt, Cătălin Andrei, și alte nume importante din partid s-au afișat într-o fotografie de grup.

„Cerem demiterea inspectorul general adjunct al ISJ Argeș, Cătălina Dumitrașcu, pentru modul obscen în care a politizat o activitate în care au fost implicați elevi. Sub paravanul Asociației Generale a Profesorilor de Limba Franceză din Argeș, ieri, a fost organizată o așa-zisă sesiune de dezbateri în care de fapt s-a făcut campanie electorală la modul cel mai abject. La eveniment au fost chemați și o serie de artiști pentru a lăsa o umbră de seriozitate. Elevii s-au trezit însă acolo cu președintele PNL Argeș Alina Gorghiu, cu Adriana Săftoiu (fost purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu și demnă de istoria liberalilor), cu Mihai Coteț, de la PNL Pitești, și alte câteva personaje care, deși anonime în viața publică, sunt membri PNL

Dovadă a politizării acestui eveniment în care au fost implicați elevii sunt chiar fotografiile postate de liberali și materialele de presă pe care aceștia le-au comandat.

În iulie anul trecut, în urma unui scandal care a izbucnit în jurul alegerilor de la PNL Pitești, șefa de atunci a Inspectoratului Școlar Argeș, Liliana Murguleț, a fost demisă, la cererea explicită a Alinei Gorghiu. Acuzația: a adus politicul în școală și elevi care au participat la votul de la șefia PNL Pitești.
„Inspectorul școlar general al județului Argeș trebuie demis de urgență pentru că a dus politicul în școală și elevii în politică, uzând de poziția sa! Singura politică pe care trebuia să o facă era cea a educației! Politica şi educaţia fac casă bună dacă se fac în avantajul elevilor. Nu folosind elevii. Sunt sigură că e o lecţie pe care o vor înţelege mulţi”, spunea atunci, plină de suficiență, Alina Gorghiu.
Demagogia ieftină, în care regulile trebuie să fie aplicabile doar unora, și tupeul infinit al acestor nefericiți cioclii ai imaginii Brătienilor trebuie să ia sfârșit! Inspectorul general adjunct al ISJ Argeș, Cătălina Dumitrașcu trebuie să demisioneze sau să fie demisă de urgență! Cât o privește pe Alina Gorghiu, îi transmitem că activitatea politică adevărată se face prin politici publice și activitatea de pe teren, nu prin aducerea cu arcanul a unor elevi păcăliți că participă la o sesiune de comunicări care s-a adeverit a fi o mizerabilă acțiune politică!
Sursa Foto: Facebook Alina Gorghiu”, transmite PSD Argeș.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 12

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *