În articolele noastre anterioare ”Alt liberal abonat la banul public” și ”PNL-istă din Argeș, apropiată a Alinei Gorghiu – membru în CA. Indemnizația lunară – 13.215 lei” v-am arătat cum doi PNL iști apropiați de Alina Gorghiu, au primit sinecuri ”babane” ca să mănânce și gurile lor niște ”chiftele”.

Am arătat cum Dragoș Predescu a fost numit membru în Consiliul de Administrație al Telecomunicații CFR (fară să aibă legătură cu domeniul telecomunicațiilor) și încasează 11.475 ron/brut, pe lună, iar Diana Tobă a fost numită în Consiliul de Administrație al unei companii din subordinea Ministerului Transporturilor, de unde încasează 13.215 ron/brut/lună.

În această dimineață am primit o puzderie de telefoane fiind acuzați că nu prezentăm realitatea și că ”bestii” cum suntem noi (sau ”publicație neserioasă”, cum ne-a catalogat Alina Gorghiu – frumoasa satului, a mai ”serioasă” din România, dacă e să citim comentariile care o privesc) vrem doar să dezinformăm publicul.
Noi am arătat capturi după documentele care confirmă afirmațiile noastre, dar cei care ne-au contactat au spus că, până la urmă, ”adevărul spus pe jumătate este tot minciună” așa că ne-au recomandat să prezentăm întregul adevăr:

Dragoș Predescu este membru în Consiliul de Administrație al Telecomunicații CFR, dar și șeful Cancelariei Prefectului Radu Perianu (tot funcție ”la stat” primită de la Alina Gorghiu) – adică se îmbuibă cu două venituri de la stat (cam 15.000 lei în mână/lună, la 23 de ani).

Diana Maria Tobă este membră în Consiliul de Administrație al unei companii din subordinea Ministerului Transporturilor, dar roade oase și pe la Senatul României, Ministerul Culturii (este consiliera ministrului) și a declarat venituri și de la Autoritatea Electorală Permanentă. Valoarea cumulată a veniturilor e atât de mare că ne e și silă să calculăm.

Da, dragi români, da băi sărăntocilor de liberali, ăștia de alergați în teren și care poate aveți soți, soții, copii, fără serviciu, Alina Gorghiu – obraznica politicii liberale – a dat la alții de nu pot duce.

Când o să mai vină în fața voastră să-i … reproșați. Aia de la prezidiu, care vă tot explică vouă cum trebuie să munciți și să alergați ca să iasă ea, din nou, parlamentar, își bate joc de voi.

Stați să o vedeți după ce devine președintele PNL Argeș, definitiv (după alegerile din 7 mai) … mai vorbim …

Ghiftuiții PNL Argeș vă rânjesc sfidător în față.

Alinuțo, nu te plângeai fa … tă, că sunt funcții puține de împărțit, că – deh – Miuțescu a făcut scor slab și algoritmul de alocare a funcțiilor se raportează la scorul electoral?
Păi, dacă sunt puține, tu te-ai gândit că e corect să dai la unii mai multe funcții și la alții ”ciu-ciu”???

Dacă Dragoș Predescu e argeșean de-al nostru, băiat isteț și simpatic, implicat în viața politică și putem accepta o astfel de ”măgărie”, nu putem trece cu ușurință peste cazul Dianei Tobă care e din Vâlcea (de la Cîțu), care nu are nicio legătură cu Argeșul.

Acum am înțeles de ce Alina ”bagaboanta-politică” a adus fetișcanele astea în BPJ, ca să aibă motiv să le țină agățate prin funcții publice, justificând că ”domne” ele sunt membre ale biroului politic județean Argeș și au dreptul ”la cașcaval”.

Băi fraierilor din PNL Argeș, Alina împarte funcțiile cuvenite județului nostru la alții, din alte județe, ca să-și mai facă ea niște pile la capitală.

Ia explică-ne tu ”sofistule” Cosmin Petrescu, tânăra speranță a PNL, alt îmbuibat din mai multe surse (toate de la stat), cum e? Ți se pare corect???

PS: Acum o întrebăm pe Diana Tobă, obrăznicuța care ne-a certat că nu suntem mândri că Alina Gorghiu este plecată în America, cu Cîțu – tu ești mândră că te îmbuibi fără rușine din banii românilor, care își numără banii în batistă ca să-și cumpere o pâine?

Ești mândră că s-au plătit o grămadă de bani ca să se ducă con-țăranul tău de la Vâlcea la americani și acum nu mai reprezintă partidul (cât de curând va fi neica nimeni, în politică)?

Soțul tău are contracte de prestări servicii juridice cu companii de stat? Știm că nu sunt date cu caracter personal, dar ne-ai scuti pe noi să mai căutăm.

Ar fi suficient un NU sau DA.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.9 / 5. Număr de voturi: 13

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.