Sorin Grindeanu – PSD, ministru al Transporturilor, zici că lucrează doar pentru Alina Gorghiu-PNL. Am subliniat Grindeanu – PSD și Gorghiu – PNL pentru a fi clar pentru toată lumea că PSD și PNL se ceartă de ochii lumii, la cașcaval sunt frați.

Doar din ce a descoperit presa până acum, trei liberali argeșeni, toți apropiați ai Alinei Gorghiu, sunt băgați, pe bani mulți, în conducerea ministerului sau în CA-uri ale societăților subordonate Ministerului Transporturilor:

– Iani Popa – secretar de stat la Ministerul Transporturilor

– Dragoș Predescu – membru în Consiliul de Administrație al Telecomunicații CFR

Și ultima, descoperită de Institutiilestatului.ro, Diana-Maria Tobă, fata care îi cară baclavaua Alinei Gorghiu, este membru al Consiliului de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), cu o indemnizație lunară de 13.215 lei. Și ca să nu credeți că Dienuța a lu’ Alinuța muncește pe brânci, aflați că de la începutul anului au fost doar șapte ședințe.

Diana Tobă a fost adusă în Argeș de Alina Gorghiu și planată direct în Biroul Permanent Județean al PNL Argeș.

Să nu aud comentarii! Comentează cineva că salariul minim pe economie e 2.250 lei și pentru două ședințe Diana ia peste 13.000 lei? Ciocu’ mic! Alinuța e la putere!

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.6 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

5 thoughts on “PNL-istă din Argeș, apropiată a Alinei Gorghiu – membru în CA. Indemnizația lunară – 13.215 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.