
Așa cum am dezvăluit în articolele noastre anterioare, Alina Gorghiu și-a adus, la pachet (când a venit în Argeș) și niște fetișcane, pe care le-a agățat în funcții publice pe la București.
Ne așteptam ca după dezvăluirile noastre, pe Alinuța să o ia rușinea și să-și revizuiească comportamentul, dar – n-ai să vezi, la tupeul ei???
Citind Lista candidaturilor pentru Biroul Politic Județean al PNL (care va fi votat pe 07.05.2022) constatăm că Diana Maria Tobă și Corina Bote candidează pentru câte un loc din BPJ ul PNL Argeș.
Mai mult, ”îmbuibata” aia mică, cu mai multe venituri de la stat – Diana Maria Tobă (puștoaica de la Cîțu, de la Vâlcea, membră în Consiliul de Administrație al unei companii din subordinea Ministerului Transporturilor, angajată și pe la Senatul României, la Ministerul Culturii, cu venituri declarate și de la Autoritatea Electorală Permanentă) țintește funcția de conducere – Președinte al CoAJ (Comisiei de Arbitraj).
Ce să vezi, Diana Maria Tobă – care nu are nicio legătură cu județul Argeș – vizează direct o funcție de conducere în BPJ.
Liberalilooor, treziți-vă!!!!
Diana Maria Tobă – care nu a muncit nicio zi pentru PNL Argeș – o să împartă dreptatea în partidul vostru.
Și pentru că suntem noi mai indignați și revoltați, de toate măgăriile făcute de Alina Gorghiu, în partid, decât liberalii, îi propunem ”mucioasei” (ca vechime în PNL) – Diana Maria Tobă, un test:
Speță:
În calitatea dumneavostră de președinte al CoAJ, veți fi sesizată cu privire la faptul că, un membru PNL solicită transferul în altă organizație, deși nu are nici domiciliul, nici reședința și nici locul de muncă în localitatea respectivă.
Considerați că transferul respectă exigențele Statutului PNL, având în vedere prevederile art.16 (”Calitatea de membru al PNL se dobândește ca urmare a deciziei BPL , validate de BPJ, pe baza unei adeziuni formulate în scris de către candidat, a unei fișe personale și a unei declarații pe propria răspundere că îndeplinește condițiile de înscriere prevăzute în Statut, depuse la sediul organizației locale pe raza căreia candidatul își are domiciliul, reședința sau locul de muncă, la alegerea sa.”)?
Nu credeți că această condiție, prin care se corelează locului în care un membru de partid își va desfășura activitatea politică, cu locul în care își petrece cel mai mult timpul sau în care se bucură de notorietate (domiciliu, reședință sau loc de muncă) trebuie respectată în permanență???
PS: Ne tot întrebăm, ce beneficiu de imagine are partidul, prin prezența celor două tinere, în BPJ?
Alegătorii argeșeni nu le cunosc, nici dinainte (nu au locuit în Argeș, nu au absolvit școli în județ etc…), dar nici acum – nu știe nimeni dacă sunt ”fete istețe” sau nu.
Aduc ele voturi, pentru PNL Argeș??? Oricum, pentru Alina Gorghiu nu contează