are supărări mari pe liberalii argeșeni, deoarece a decis să se întoarcă în USR, asta după ce s-a pozat cu Gorghiu și Perianu.
„Bună dimineața! Dragi useriști, dragi locuitori din Cocu…dragi locuitori din Cocu și dragi useriști, de aseară m-am întors în USR. Îmi cer iertare tuturor colegilor mei din partid.🙏
În noiembrie 2019 am hotărât să candidez pentru funcția de primar în Cocu, iar parcă teleghidat, am ajuns în USR.
La acea vreme nu știam mai nimic din ,,secretele” politicii. Știam doar că trebuie să câștigăm la Cocu. Timpul a trecut, iar roadele muncii mele se vedeau în fiecare zi. Dar nu doar în comună, ci și în USR, fără să realizez la acel moment acest fapt. Fiecare cărămidă pusă pentru posibila victorie din comuna mea, însemna o cărămidă si pentru USR. Iar la fiecare apreciere venită din Cocu, mai venea una și din USR.
Am plecat din partid, după 4 ani de zile, cu gândul că AȘA TREBUIE, că politicienii așa fac. Dar nu am putut! Renunț în a mai încerca să fiu politician și de a încerca să îmi impun asta. Voi fi DOAR EU! Am plecat din USR crezând în USR, crezând că poate livra schimbarea de care are nevoie România. Și m-am întors pentru că nu am putut să las deoparte ceea ce cred. Și așa e bine!
Tot în perioada asta, m-am întors către mine și am analizat ce anume a dus la rezultatul de 30% din 2020. Și am aflat că nu politicianul din mine m-a condus acolo, că doar eram la început în 2020, ci ENERGIA ȘI PUTEREA VENITĂ DIN INTERIORUL MEU. Nu stăteam să gândesc strategii politice și să imi bat capul cu așa ceva. Mă interesa doar să vă arăt vouă că există o altă cale pentru Cocu. Iar la acest rezultat, au contribuit FAMILIA MEA DIN Cocu și FAMILIA MEA DIN USR.
Un analist politic invitat permanent într-o emisiune săptămânală de la Realitatea TV (nu îi voi pomeni numele) a spus o chestie care m-a ajutat:. ,,Politicienii își doresc să pună mâna pe putere, dar puterea pune mâna pe ei.” Așa este! Tocmai de aceea nu vreau să fiu politician. Iar aici, în USR, am simțit libertatea de a nu fi politician, ci de a fi doar EU.
Cea mai mare greșeală: Am crezut că am de ales între două comunități: USR sau Cocu. În realitate, trebuia sa mă aleg pe mine. Ambele comunități înseamnă foarte mult pentru mine.
Dragi locuitori din Cocu, fiecare dintre voi aveți dreptul să alegeți în funcție de conștiința voastră. Eu, de acum înainte, voi prezenta gândirea mea, SINCERĂ ȘI TRANSPARENTĂ, despre ce se întâmplă cu adevărat în România, nu doar în comunitatea noastră. Îmi pare rau că deși scriu multe postări, nu m-am gândit, ca din experiența mea din politică, să vă împărtășesc, cu ale mele cuvinte, multe dintre lucrurile care nu ajung la voi. Sunt toate atât de ascunse în chestii birocratice, televiziuni și ipocrizie, încât sistemul ajutat și de lipsa dumneavoastră de timp, le bagă sub preș fix sub nasul nostru.
Mulțumesc prietenilor și tinerilor care m-au susținut în tot acest timp. Am avut recent o discuție cu aceștia și am făcut această minunată poză. Nu au putut fi toți prezenți, dar veți afla de fiecare în parte în perioada următoare. Ei mi-au confirmat că iau decizia cea mai bună. Mulțumesc, prieteni! Vom castiga alegerile locale si vom schimba fata comunei! Vă promit ca voi da 200%, mai motivat, mai energic!🤗
Cocu+USR+tineri=libertate, schimbare, victorie.
P.S. Prieteni și colegi din Cocu și USR, voi răspunde la toate mesajele și întrebările voastre în următoarele zile în privat. Vă mulțumesc!”, transmite Codruț Bădescu pe o rețea de socializare.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *