Şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, a ratat din nou! De data asta, a pierdut un posibil viitor primar la Cocu, pe care ea a pariat. Din păcate, nu s-au aliniat asterele, iar “primarul” a ieşit din joc.

La ȋnceputul lui septembrie, Gorghiu l-a uns preşedinte la organizaţia PNL Cocu pe Codruţ Bădescu. Acesta fusese consilier local USR la Primăria Cocu, dar demisionase pentru a deveni lider liberal, respectiv candidatul PNL la fotoliul de primar al localităţii.

La vremea respectivă, Alina Gorghiu l-a prezentat pe Bădescu ȋn cei mai laudativi termeni:

”Codruț Bădescu va pune mult suflet pentru Cocu și va realiza multe lucruri ca primar liberal! El are multă ambiție pentru Cocu, multe proiecte, vrea și poate să schimbe lucrurile în comuna sa. PNL este partidul care îl va susține în tot ce își propune. Comunele argeșene au nevoie de dezvoltare, cetățenii au nevoie de confort în viața de zi cu zi. Este nevoie de oameni noi în administrația locală, acolo unde vechii primari nu au făcut performanță și noi, în echipa liberală, dăm credit mare tinerilor. Îi urăm bun venit lui Codruț în PNL Argeș!”

Ȋntre timp, lucrurile au luat o cu totul altă ȋntorsătură! Codruţ Bădescu a demisionat din PNL, iar surse politice liberale au declarat pentru Instituţiilestatului.ro că tânărul posibil viitor primar a fost căutat de ANI, pe motiv că ar fi votat ȋn CL ca izlazul comunal să fie luat de tatăl său. Ghinion!

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.8 / 5. Număr de voturi: 11

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Alina Gorghiu a mai pierdut un “PRIMAR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *