Partidul Social Democrat (#PSD) a anunțat oficial că domnul Aurel Costache va fi candidatul lor pentru funcția de primar al orașului Mioveni. Cu o reputație solidă și o experiență vastă în domeniul administrativ și politic, domnul Costache este privit ca un lider potrivit pentru a continua dezvoltarea și prosperitatea comunității.

Experiență Solidă:
Între anii 2006 și 2020, domnul Aurel Costache a îndeplinit funcția de viceprimar al orașului Mioveni, aducând contribuții semnificative la evoluția și bunăstarea locală. Cu un palmares impresionant în administrația publică, domnul Costache este recunoscut pentru abilitățile sale de gestionare și abordarea pragmatică a problemelor comunității.

Membru Devotat al PSD:
Cu o apartenență de lungă durată la Partidul Social Democrat (PSD), Organizația Mioveni, începând cu anul 1998, domnul Aurel Costache este un susținător dedicat al valorilor și ideilor partidului. Impecabila sa reputație și angajamentul său față de oameni îl fac un candidat ideal pentru funcția de primar.

Misiunea pentru Mioveni:
Sub sloganul „Împreună pentru Mioveni”, echipa condusă de domnul Aurel Costache promite să continue munca începută pentru dezvoltarea și prosperitatea orașului. Cu o viziune orientată către nevoile și aspirațiile locuitorilor, ei se angajează să pună oamenii pe primul loc și să asigure continuarea creșterii și evoluției comunității.

Cu domnul Aurel Costache în fruntea echipei, PSD Mioveni se prezintă determinat și pregătit să conducă orașul spre un viitor mai bun și mai luminos.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *