Sondajele recente au reconfirmat decăderea PNL Argeș, sub conducerea echipei Gorghiu – Perianu – Petrescu. 

PNL Argeș este pe locul 3, după PSD și AUR, cu perspective sumbre – de a scădea sub scorul alianței de dreapta USR + Forța Dreptei. 

Radu Perianu – ”antrenat” pentru cursa de la CJ – este undeva pe locul 3 (sub Ion Mînzînă și Emilian Soare) … și asta acum, că dacă AUR iese cu unul bun ”se duce pe cur”(bietul Răducu), pe locul 4. 

Cosmin ”Goe” Petrescu – președintele PNL Curtea de Argeș – are un scor de 3,8% (în marja de eroare), iar PNL Curtea de Argeș este pe locul 3, cu scor la mai puțin de jumătate față de al AUR (PNL Curtea de Argeș – 12%, AUR – aproape 30%). 

ATENȚIE! Sondajele PNL au relevat aceste numere/scoruri, deci poate că au fost ”cosmetizate”, în plus, în favoarea PNL. 

În aceste circumstanțe crâncene, Alina Gorghiu și-a dat seama că ar fi mai bine să-și ia tălpășița, ca să nu i se spargă în cap aceste rezultate și pare că și-a ”reconfigurat traseul” politic:  

– funcție ministerială; 

– fuga din Argeș, pe motivul că nu mai are timp să participe la acțiunile politice din teritoriu; 

– candidatură la europarlamentare.  

Totuși, noi ținem să-i amintim că am avertizat-o, în repetate rânduri, că strategia politică adoptată este una greșită, dar ea nu și nu, a continuat în prostia ei (politică). 

Uitați că am avut dreptate când i-am zis că este cioclul PNL Argeș.   

Și pentru că ”împărăteasa” nu vrea să-și asume aceste erori manageriale o întrebăm: 

Alinuțo, dacă după doi ani de zile în care l-ai tot promovat pe Radu Perianu din poziția de Prefect, ăsta e pe locul 3 – 4, nu crezi că e momentul să accepți că ai eșuat? 

Dacă după ce timp de doi ani, de zile, l-ai îndopat cu bani de la stat pe Cosmin ”Goe” Petrescu și i-ai pus pe toți membrii de partid să-l slugărească și să-l lingușească, ăsta are 3,8% în sondaje, tot mai insiști să-l impui cu de-a sila în fruntea partidului? 

Nu crezi că e momentul să te retragi și să-ți iei ”păcălicii” cu tine? 

Dacă pleci … ia-ți și ”rebuturile” cu tine, nu încerca să le lași înfipte la butoanele PNL Argeș! 

 

PS 

Ieri, în ședința BPJ, Radu Perianu și Dragoș Predescu – ”conducătorii executivi” ai PNL Argeș – au fost doar ”lapte și miere”, cu toți membrii. 

Până acum – când aveau protecția ”împărătesei” – au țipat și amenințat în stânga și dreapta, au dizolvat organizații locale, au exclus membri vechi, au ”tăiat și spânzurat” în partid, iar când au aflat că Alinuța s-ar cam retrage, s-au înmuiat … ce să vezi, nu mai sunt vătafii partidului, ei sunt băieți ”cool”. 

I-au transmis chiar și lui Sofianu ceva ”bezele”, vorbe dulci, după ce l-au prigonit – luni de zile – ca pe un câine râios. 

Mizerabilii – când îi țineau trena ”împărătesei”, erau ”ai dracului la mațe”, ”negrii-n cerul gurii”, acum – abandonați – se gudură ca niște milogi pe lângă ăia pe care i-au hărțuit și surghiunit luni întregi. 

Ei se cred abili, șireți, dar sunt doar niște oameni de nimic!!! 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 17

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *