Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș, Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, dar și ceilalți primariPSD din județ au fost supuși de la începutul campaniei electoraleunor atacuri josnice, jigniri, denigrări, insulte, atacuri la persoană și la familie, dar, cel mai grav, unii competitori politiciau recurs la dezinformarea grosolană a argeșenilor într-o tentativă disperată de manipulare a opiniei publice, încercând mai crească astfel câteva procente în preferințele electoratului.

În tot acest timp, atât președintele Ion Mînzînă, cât și primarulPiteștiului Cristian Gentea, dar și ceilalți candidați ai PSD au decis, în semn de respect față de argeșeni, aibă o campaniecorectă, decentă, echilibrată, bazată pe proiecte concrete pentruargeșeni și dezvoltarea Argeșului.

Am făcut o campanie constructivă, bazându-ne pe inteligența șidreapta judecată a argeșenilor. Construcția adevărată nu se face aruncând cu noroi, ci punând cărămidă peste cărămidă pentrubinele oamenilor și al comunităților.

Cu toate acestea, întreaga campanie a unora dintre adversariipolitici a fost bazată doar pe jigniri, atacuri și dezinfomări crasepe rețelele de socializare, dar și în materiale tipărite (ziare, pliante etc).

Pentru lucrurile au întrecut orice limită a bunului simț și a campaniei electorale, pentru tăcerea noastră ar fi însemnat o acceptare infinită a mizeriilor revărsate în spațiul public, am decis nu răspundem cu aceeași monedă, ci sesizăm BiroulElectoral Județean cu privire la materialele electorale care încalcă legea și pe care unii competitori politici le-au folosit întoată această perioadă fără pic de respect și rușine față de argeșeni. Avem convingerea argeșenii nu s-au lăsat păcăliți de o astfel de campanie murdară și ne bazăm pe dreapta lor judecată.”, a transmis conducerea PSD Argeș.

Astăzi, cu unanimitate de voturi, membrii Biroului Electoral Județean Argeș au adoptat o decizie prin care obligă PNL Argeș și pe candidatul Radu Perianu retragă de îndatătoate materialele denigratoare din mediul online și toatetipăriturile jignitoare la adresa liderului PSD Argeș Ion Mînzînă. O decizie similară a fost emisă și de BiroulElectoral Municipal de Circumscripție nr. 1 pentruretragerea tipăriturilor și a unor materiale electorale la adresa primarului Cristian Gentea

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *