Lucreţiu Tudor, administratorul public al Piteştiului, ȋl susţine pe Cristian Gentea pentru un nou mandat de primar al municipiului.

 

“Știu sigur de ce candidez lângă Cristian Gentea:

Sunt piteștean, crescut și educat în orașul Pitești, ramas, după studiile universitare și postuniversitare în locul căruia îi aparțin.

Aici muncesc, aici trăiesc, aici am familia, sunt conectat 100% cu oamenii orașului meu.

Aproape 4 ani am lucrat lângă primarul Cristian Gentea, zi de zi si știu cat de mult iubeste Pitestiul și cum muncește!

Va mărturisesc , dragi prieteni, de multe ori presiunea responsabilității a fost foarte mare,însă, de fiecare dată am primit energia și motivația de a merge mai departe chiar de la Cristian Gentea, primarul cu o putere fantastică de lucru și determinare a echipei!

Cele mai mari investiții din ultimii 30 de ani din Pitesti s-au finalizat sau au demarat în mandatul primarului Gentea, mandat în care am fost Administrator Public al Piteștiului: de la infrastructura de transport – 7 localități din inelul metropolitan conectate prin transport public modern, managementul inteligent al traficului, cea mai mare investiție privată – Argeș Mall și pasarela auto din Tudor Vladimirescu, până la infrastructura sportivă, de la Pitești Arena, la Bazinul Olimpic, complexurile sportive și sălile de sport din incinta școlilor!

Avem în lucru zeci de proiecte, incepand cu spital municipal, stadion, academie de tenis, crese, gradinite, bazin de inot didactic, teatru de vara, reabilitari de scoli, etc, cele mai multe dintre acestea fiind din fonduri nerambursabile.

Numele meu este Lucrețiu Tudor, am 43 de ani, sunt economist si specialist în fiscalitate si finante publice! Ne întâlnim duminică, 9 iunie, la vot pentru a continua sa construim impreuna un Pitesti asa cum ni-l dorim cu totii!

„Multumesc pentru incredere! Suntem o forta impreuna!””,  transmis Lucreţiu Tudor.

Material realizat de către Iannis Mediagrup SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240002

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.7 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *