Mai luați una din categoria – toți sunt proști și ticăloși, doar Alina Gorghiu e grozavă.

Astăzi, am făcut un efort, deosebit (ce-i drept) și am urmărit declarațiile lui Cătălin Andrei – purtătorul de cuvânt al PNL Argeș – la Politikia.ro, la emisiunea moderată de Edi Vasile… și ne-am distrat.

”Când ești mort, tu nu simți nimic, suferă doar cei din jurul tău. La fel și când ești prost” … EXACT!

În lipsă de realizări mărețe, Cătălin Andrei a dus discuția – în timpul emisiunii – spre repatrierea fugarilor penali, încercând să sugereze că e meritul – exclusiv – al Alinei Gorghiu, ca ministra a justiției.

Ca în sceneta cu ”castravetele” (a lui I.L. Caragiale), de câte ori reporterul îl întreba ceva pe Cătălin Andrei, ăsta ducea discuția tot la cât de grozavă e Alina Gorghiu și că – vezi domn’e – doar datorită ei au fost repatriați fugarii inculpați ca să-și ispășească pedepsele în România.

Pe bune?

Cum e Cătăline, cum e Alinuțo, adică – până acum – fugarii au fost protejați de Cătălin Predoiu, fostul ministru al justiței?

Nu a vrut Cătălin Predoiu – ăla pus de Băsescu și Iohannis, cică și de servicii, de mai multe ori ministru al justiției – să-i aducă pe condamnați în România?

A fost pe mână cu ei?

Băi ticăloșilor, cât de canalie să fii să îți bagi în că*at colegul de partid, să le impuți specialiștilor din Ministerul Justiției, implicați în procedurile respective, că până acum nu și-au făcut datoria, doar ca să te lauzi pe tine? Ce să vezi, noroc că a venit Alina Gorghiu – neprihănita – la MJ și a făcut ordine?

Toate aceste mizerii, doar ca să iasă Alina Gorghiu în evidență, să se laude, să ne infesteze ecranele televizoarelor/calculatoarelor.

Știi tu ceva Alinuțo? Ai constatat nereguli la Mininisterul Justiței, în zona asta … a ”fugarilor penali”?

Spune public!

Exact așa face ”creatura” și în Argeș, i-a criticat pe toți predecesorii ei de la conducerea PNL Argeș, cică ăia nu au făcut nimic bun, doar ea e ”genială politic”.

Alinuțo, Cătăline, Răducule … o să vă vedeți adevărata valoare la alegeri!

Scorul electoral reflectă măsura reală a capacităților manageriale ale unui lider de partid.

Să nu așteptați să fiți dați afară pe scări în șuturi … să aveți bunul simț și să plecați singuri.

PS

Alinuțo … ce-or să-ți ”dea în cap” – Iani și Miuțescu – cu ”rezultatele electorale” din 2024 … ce or să se întoarcă toate măgăriile astea împotriva ta …

Dumnezeu nu doarme!!!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *