Ironiile s-au ţinut lanţ în platoul DCNewsTV. În centrul atenţiei a fost şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe care Bogdan Chirieac şi Mugur Ciuvică l-au „ciuruit” cu vorbe grele timp de aproape 10 minute.

„De curând, s-a dus la turci în vizită. Vizită aranjată de Ponta. L-a dus la aeroport. Bună ziua! Bună ziua! S-a pus pe Facebook, s-a bucurat şi el că a fost în Turcia. Dar ideea e că a semnat cu mai multe firme turceşti contractele astea de autostrăzi de vreo 2-3 miliarde de euro”… şi ironiile au continuat, inclusiv pe seama proiectelor la metrou anunţate în colaborare cu turcii.

„A semnat, dar nu a finalizat”, a accentuat Ciuvică. Chirieac a intervenit prompt: „Nu mai pot! Tot ce face Grindeanu e rău, tot ce face Drulă e bine!” „Da, pentru că sunt firme turceşti care n-au mai făcut nici măcar un trotuar în UE!”, i-a dat replica Ciuvică.

Tache: „Sunt proiecte vechi. Domnul Grindeanu s-a nimerit doar să fie acolo să semneze şi să bage capul în poză. E posibil, totuşi, ca turcii să le facă pentru că vor merge în cascadă cu firme româneşti.”

Ciuvică: E un nimic. Un zero cu funcţie. Dacă pică Guvernul, Grindeanu se baricadează în ghereta portarului de la SRI

Ciuvică: „Oricum e termen de 6 ani sau nu ştiu cât… până atunci…”

Chirieac: „Până atunci Grindeanu va fi preşedinte!”

Ciuvică: „Va fi nimic! Zero! Bine, zero e şi acum doar că are o funcţie.”

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *