”Martie din post nu lipsește” – se spune din bătrâni, așa și cu Alinuța noastră … unde-i rost de ”ciuguleală”, hop și ea.

Noi nu facem nicio afirmație privind vreo presupusă implicare a soților Alina Gorghiu și Lucian Isar în afacerea lui Cîțu, cu vaccinurile anti-Covid, dar vă invităm să citiți articolul lui Cozmin Gușă: ”Cioclii pandemiei tremură ”Big Time” alături de Cîțu! PNL e marele vinovat politic, iar USR e cel de serviciu” ( https://solidnews.ro/cioclii-pandemiei-tremura-big-time-alaturi-de-citu-pnl-e-marele-vinovat-politic-iar-usr-e-cel-de-serviciu/ ).

În text apar și numele soților Alina Gorghiu și Lucian Isar, respectiv:

”Treburile au stat în felul următor: În primăvara lui 2021 au început să apară zvonuri conform cărora noul premier Cîțu și cei din jurul său, printre care se distingeau soții Alina Gorghiu și Lucian Isar, pregătesc un mare tun financiar legat de achiziția guvernamentală a unor cantități uriașe și nejustificate de vaccinuri anti-Covid, treabă ce a început să suscite o mare agitație din momentul în care fostul ministru de finanțe, Alexandru Nazare, a refuzat să avizeze pozitiv nota de fundamentare a achiziției”.

PS
Votați PNL Argeș, în 2024!!!

Astfel, Alinuța rămână la butoane, la ”combinații” și Lucian Isar la Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Nu puteți să-i trimiteți la muncă, dintr-asta de-a noastră, de-a pulimii … să îi lăsați fără ”șmechereală”, fără huzur.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.6 / 5. Număr de voturi: 11

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Cozmin Gușă: ”În primăvara lui 2021 au început să apară zvonuri conform cărora noul premier Cîțu și cei din jurul său, printre care se distingeau soții Alina Gorghiu și Lucian Isar, pregătesc un mare tun financiar legat de achiziția guvernamentală a unor cantități uriașe și nejustificate de vaccinuri anti-Covid”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *