Se pregătește excluderea lui Cristian Diaconescu din PMP.

„Din informații certe, mâine gruparea autointitulată ca fiind de conducere, în frunte cu europarlamentarul Eugen Tomac, organizează o ședință al cărei principal punct pe ordinea de zi este excluderea mea din Partidul Mişcarea Populară.
Țin să îi transmit pe această cale domnului Eugen Tomac şi totodată am datoria să informez membrii de partid că premiza de la care această grupare a declanşat acest conflict este interesată, nefondată, nestatutară și ilegală.
Mă întreb din ce motiv autointitulata grupare condusă de Eugen Tomac nu aşteaptă termenul de 20 mai 2022 stabilit de instanţă şi duce cu grabă totul la extrem. Să fie doar un exercițiu de imagine pentru inducerea publicului în eroare cu privire la o hotărâre emisă de Tribunalul București privind înscrierea mea ca Preşedinte al PMP în Registrul Partidelor Politice şi pe care dânșii nu o recunosc acţionând în afara cadrului legal?
Pe scurt miza reală a acestui conflict este neantizarea PMP într-un alt partid politic și punerea în aplicare a tuturor promisiunilor făcute de domnul Eugen Tomac în acest sens.
Singura structură de conducere a PMP al cărei Preşedinte sunt, este cea stabilită prin lege şi cea care asigură continuitatea PMP.
Eu sunt un om al construcției, echilibrat și pozitiv și de aceea îi îndemn pe toţi cei care cred în unitatea și continuitatea PMP să mi se alăture pentru a făuri o Românie Respectată cu scopul de a certifica valoarea PMP în toate momentele electorale, inclusiv cele prezidenţiale, din 2024.
Președinte PMP
Cristian Diaconescu”, transmite Diaconescu pe o rețea de socializare.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *