Citim și ne distrăm … băi, mare șireată e Alina Gorghiu: ” Grefierii anunţă proteste pe termen nelimitat / Ce revendicări au de la liderii coaliției” ( https://www.stiripesurse.ro/grefierii-anunta-proteste-pe-termen-nelimitat-ce-revendicari-au-de-la-liderii-coalitiei_3167251.html )

Hmmm … criză la Ministerul Justiției, ia să vedem ce vrăjeli le-a mai băgat Alinuța angajaților.

Citim, recitim … nimic, numele ministrei justiției pe nicăieri.

Aflăm că, ”Sindicatul Naţional al Grefei Judiciare ”Dicasterial” anunţă proteste pe termen nelimitat, din cauză că nu au fost găsite soluţii la revendicări, nici la întâlnirea de la Ministerul Finanţelor, nici la întâlnirea cu premierul Marcel Ciolacu. Sindicaliştii anunţă că, de luni, participă doar la şedinţele considerate urgente, reduc la jumătate programul de lucru cu publicul şi nu mai asigură permanenţă. În ziua votării bugetului pentru 2024 vor întrerupe lucrul timp de 4 ore”.

Tare faza, ministra justiției – Alina Gorghiu – s-a ”spălat pe mâni” și i-a trimis pe grefieri să se ia de gât cu ministrul de finanțe și cu primul-ministru.

Ea, ministrul de resort, nu se implică.

Ea bagă capul în poze doar când e să se laude.

Bravo Alinuțo … ”la plăcinte înainte, la război înapoi”!

Cât crezi tu că o să-ți țină golăneala asta de politruc?

Să îți mai aducem aminte că sâmbătă, 09.12.2023, ai adus un grefier de acasă – din timpul lui liber – ca să vizitezi Judecătoria din Câmpulung și să-ți faci poze?

Îi plătești ore suplimentare?

SPP iști, Jandarm, grefier, președinte de judecătorie … o pleiadă de oameni aduși de acasă, sâmbăta, ca să-și facă Alina Gorghiu campanie electorală (că a umplut paginile Facebook cu acțiunea aceasta).

Cum sâmbătă, liberalii, au fost, în haită, la Câmpulung, după ”vizita de lucru” de la Judecătorie Alina Gorghiu a încheiat acțiunea politică la un birt.

Ea, cu liberalii ei, se ghiftuiau în crâșmă, rânjeau la căldură și doi bieți angajați SPP stăteau afară să-i păzească pe ăști nonorociți de ”Brătieni”… pe banii noștri, asta ca să nu uitați.

PS

Bineînțeles că Alinuța a băgat o vrăjeală grețoasă, cum că s-a dus sâmbăta la Judecătoria Câmpulung Muscel ca să verifice ”tâmplăria” învechită.

Cum era de așteptat, ”creatura” se pricepe și la giurgiuvele … dacă o termină cu politica se angajează la firme de termopane din Argeș, că aceștia angajează specialiști în tâmplărie PVC.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.4 / 5. Număr de voturi: 13

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *