De ce face Mihai Coteţ politică şi nu administraţie, în CL Piteşti? De mere…

 

Alesul local liberal Mihai Coteţ nu ştie ce caută în Consiliul Local Piteşti! Nici noi nu ştim, dar intuim că l-au adus acolo interesele de partid. Pentru că deşi în CL se face administraţie, Coteţ o rupe cu politica liberală. Evident, el fiind un urmaş al Brătienilor îşi permite aroganţe fără număr, pe care le tot observăm şi ne crucim. Să-i spună cineva că trebuie să coboare de pe norişor… Administraţia e despre proiecte pentru oameni, nu despre partide politice.

 

Dacă a vrut în Consiliul Local Piteşti trebuie să muncească, nu să latre şi să accepte că sunt oameni care au rezultate şi oameni care freacă menta pe linie de partid. Azi, Coteţ a explicat de ce au fost excluşi din PNL, viceprimarul Piteştiului, Gelu Tofan, şi alesul local Ana Stan. Iar explicaţiile sale ne arată cât e de mic. Şi fără să fim Mama Omida, 2024 ne va da dreptate…

„Ca să fie clar: PNL nu a pierdut un viceprimar la Pitești. PNL nu a avut niciodată un viceprimar la Pitești. Am ales să ne despărțim de cei doi colegi cu carnet de partid pentru că efectiv ne săturaserăm să fim trași la răspundere cu privire la propaganda pe care cei doi o făceau în favoarea primarului PSD, dar și cu privire la colaborarea evidentă a acestora cu PSD, în Consiliul Local.

Scopul nu a fost acela ca actualul viceprimar să rămână fără serviciu, ci de a ne delimita în mod oficial de doi colegi cărora PSD le-a oferit stimulentele necesare pentru a se transforma în cozile sale de topor.

Link in comentarii!”, a scris Coteţ, pe pagina sa de Facebook.

P.S: Mihăiţă, ne-ai lămurit!

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *