Aflăm din presă – cu urle și trâmbițe – că senatoarea liberală Nicoleta Pauliuc și-a depus candidatura pentru funcția de Președinte al Organizației de Femei a PNL. 

Contracandidata sa se pare a fi deputata Cristina Trăilă. 

Curioși, am încercat să aflăm pe cine va susține PNL Argeș și am aflat că Alina Gorghiu a dispus ca organizația județeană condusă de ea să o voteze pe Nicoleta Pauliuc. Mai mult, Alinuța și-a sacrificat timp prețios pentru a suna la organizațiile din țară pentru a cere susținere pentru Pauliuc. 

Surprinzător, am putea zice, întrucât am tot văzut-o pe Cristina Trăilă prezentă la evenimentele organizate de Alina Gorghiu, în Argeș și ne-am fi așteptat ca aceasta să-i întoarcă serviciile. 

Cum o știm ”orientată” pe Alinuța, suntem siguri că și-a calculate ea bine ”oportunitățile”, nu o susține ea pe Nicoleta fără noimă. 

Cert e că cele două – Alina Gorghiu și Nicoleta Pauliuc – se și potrivesc. 

Ambele sunt născute în Tecuci (1978 / 1971), amândouă au absolvit cursurile universității ”Dimitrie Cantemir” și sunt colege la Senat. 

Am mai remarcat că Nicoleta Pauliuc își tine CV-ul cam ascuns, cu greu l-am găsit. 

Probabil că a vrut să ascundă faptul că a studiat la ”prăpădita” aia de universitate și că nu a intrat la facultate imediat după liceu. A mai aprofundat materia vreo 3 ani … că se intra greu la ”Dimitrie Cantemir” … daaaaa, trebuia să stai un pic la coadă să depui dosarul cu șină. 

Are însă studii ”grele” postuniversitare, la Colegiul Național de Apărare și la Colegiul Național de Informații … e și spioancă și cu ”interesul national” în suflet … ne-am dat dracului. 

Vrând să vedem dacă cele două ”eminențe cenușii” ale PNL au fost și colege de facultate am mai verificat odată CV-ul Alinuței și am constata cât de ”golancă” a fost când și-a completat datele despre studii. 

Alinuța a scris, cu mânuța ei: ” 1997 – 2001 Absolventă a „Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi Administrative” din cadrul UCDC; Licenţă în ştiinţe juridice, specializarea Ştiinţe Juridice şi Administrative la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti ”. 

Nu a scris în clar Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir, ci a scris UCDC, dar a detaliat că licența a susținut-o la Facultatea de Drept, din cadrul Universității București. 

Știți cum e, mulți citesc, puțin pricep. 

Cert e că îi e rușine și ei cu ”amărâta” aia de facultate și caută să ascundă unde a studiat. 

Nu au fost colege la facultatea. 

Am putea să mai scriem de Nicoleta Pauliuc, de legăturile ei cu unii sau cu alții … despre avere ei, că are (felicitări, să-i de Dumnezeu sănătate ca să se bucure de ea) … dar nu avem nimic cu doamna, nu-i ”pe raza noastră de competență” așa că nu insistăm … 

In concluzie, încă un PDL-ist executat de Alinuța – este vorba de doamna Cristina Trăilă. 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 2.6 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *