„Cineva nu poate fi strict în a judeca pe alții, dacă nu își dorește ca alții să fie la fel de stricți când îl judecă pe el.” (Marcus Tullius Cicero)

Dacă tu – Radu Perianu – ești strict în a-i judeca/critica pe alții … pe primarii în a căror localități nu sunt toate drumurile asfaltate (că tu le cauți, cu lumânarea, doar pe cele desfundate, cauți gâlceavă, nu arăți situația de ansamblu, nu le arăți și pe cele bune); pe medicii care poate mai greșesc (că cine muncește mai și greșește, nu ca tine care stai ascuns în birou și-l trimiți pe Predescu la înaintare); pe oamenii de afaceri care nu respectă, întocmai, toate regulile idioate impuse de politicieni, schimbate după o lună, pe alta etc … haide să te judecăm – STRICT – și noi, pe tine.

N-or fi toți primarii ăia, medicii, oamenii de afaceri, funcționarii pe care tu îi critici – PERFECȚI, dar tu te crezi vreun GENIU al breslei tale?

Îți enumerăm noi zeci de avocați mai grozavi decât tine, așa că fii rezervat … nu-i mai critica tu pe toți, că și ei te pot evalua pe tine.

Un primar pe care tu îl critici, dacă îți prezintă date comparative cu performanțele altui primar – realizate în aceleași circumstanțe – îți poate dovedi că e un ”Hurmuz Aznavorian” al administrației locale … pe când tu, în breasla ta, ești ca un biet primar care n-a prins al doilea mandat … alungat cu pietre de cetățeni.

Dacă erai vreo ”vedetă” – în domeniul tău – rămâneai în mediul privat, nu te agățai de funcția de Prefect, la stat.

Avem un exemplu chiar din preajma ta, pe care am putea să ți-l dăm, ca să vezi cam cât câștigă un avocat tânăr și isteț … față de tine (e soțul unei colege din PNL).

Să nu uitați că funcțiile astea sunt efemere și vă veți întoarceți printre oameni, fără ”protecția politică” de care abuzați acum …

”Dacă vrei să știi cine este un om, dă-i o funcție de conducere” – se spune … noi toți, am avut ocazia să vedem cine ești, cu adevărat, în ăștia 3 ani de zile, cât ți-a dat ”creatura” funcții de conducere … un om cu complexe, pe care – poate – ți le vom enumera, vreodată.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *