”Nu critica niciodată, nici măcar prietenește, pe românul care se străduiește să apere sau să promoveze cauza națională. Fă tu mai bine decât el” (Ion Rațiu)

Nicolae Ciucă, Rareș Bogdan … (de la alții nu avem prea multe pretenții) … faceți voi, liberalilor, mai bine decât ei (AUR-iștii)!!!

Ce înseamnă – mai bine?

Păi, nu mai comiteți acte de corupție, nu vă mai puneți neamurile în funcții publice, nu mai ”căpușați” bugetele locale și de stat.

Băi, PNL-iștilor argeșeni, faceți voi mai bine!

Nu-i mai dați lui Cosmin ”Goe” Petrescu 3 slujbe la stat, 10.000 euro/lună (a avut 5, la un moment dat), nu vă mai trimiteți soții pe la BERD, TRANSELECTRICA, TAROM, CFR (Lucian Isar soțul Alinei Gorghiu), nu vă mai mutați cabinetele de avocatură la Prefectură (Perianu, Predescu, Petre), nu mai duceți agramați directori prin Senat, nu vă mai ”agățați” beizadelele de primari ori membri de partid în funcții de consilieri pe la ministere (Savu, Ghineț) etc, etc …

NU VĂ MAI BATEȚI JOC DE ROMÂNI!!!

Dacă faceți voi – MAI BINE – va dispărea și ”pericolul” AUR și nu veți mai fi nevoiți să călcați democrația în picioare … să comasați alegeri, doar ca să vă salvați și să continuați ”hoțiile”.

Offff, Doamne!!!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *