Ѕcriam în articolele noastre că președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, „a uitat” să declare în declarațiile de interese toate contractele pe care le-a încheiat cu diverse societăți de stat. Chiar zilele trecute a completat o nouă declarație de avere și de interese, pentru anul fiscal 2021 și tot nu a fost cinstit. Bine de știut, unii dintre colegii de partid ai domnului Coteț, care în trecut au avut probleme în declarațiile de interese, în ideea că au lăsat contracte nedeclarate, au declarat – acum – ca la carte.

 

Ѕemn că unii dintre liberali au învățat ceva din articolele noastre. E cazul medicului Tiberiu Irimia, consilier local în CL Pitești, care a publicat în 2022 un contract cu o instituție de stat, condusă de un liberal, contract care trebuia completat în declarația de avere din 2021. Mai bine mai târziu decât niciodată.

În 2022, Irimia declara că are contract cu Complexul Sportiv Național Bascov, încheiat in iulie 2020, contract ce se prelungește anual. Deci a avut ceva probleme în declarații, dar omul s-a pus la punct, în mod cinstit cu ceea ce a trebuie declarat.

Numai șeful Mihai Coteț pare ZEN la prevederile legii. Și completează declarații de interese cum vrea, ținând la secret contractele pe care nu vrea să le dezvăluie.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.6 / 5. Număr de voturi: 7

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.