Unii politicieni parcă sunt rupți de realitatea cotidiană.

Ori sunt proști – efectiv – și nu au capacitatea intelectuală de a discerne între bine și rău, astfel încât comit tot felul de ”fapte reprobabile” fără să conștientizeze gravitatea lor; ori – ajunși în funcțiile politice, alea ”mărețe” – se cred deasupra regulilor și le încalcă fără rușine, considerând că lor nu li se aplică toate aceste norme … ei sunt ”deasupra legii”.

În urma unor articole publicate de noi, în care am semnalat abuzuri comise de politicieni (numiri în funcții publice, încălcări ale regulamentelor și chiar a legilor în vigoare etc …) aceștia s-au manifestat agresiv, transmițându-ne – direct sau indirect – amenințări.

Băi nerușinaților – în loc să băgați capul între umeri, să tăceți dracului din gură și să vă ascundeți, tot voi sunteți cu gura mare?

Până să faceți aprecieri la adresa noastră uitați-vă la voi, la comportamentul vostru, la faptele voastre nerușinate.
Haideți să vedem dacă am avut dreptate când am spus că inspectoarea generală adjunctă de la ISJ Argeș – Cătălina Dumitrașcu, are obiceiul de a implica ”factorul politic PNL” în acțiunile în care ISJ atrage elevi din școlile și liceele argeșene.

Priviți aceste fotografii – postate de PNL Argeș și de Cătălina Dumitrașcu, pe paginile Facebook – care surprind imagini de la mai multe acțiuni cu elevii argeșeni și puteți observa cum Cătălina Dumitrașcu le-a deturnat în scop politic, în favoarea PNL.

Aveți ocazia să vedeți ”România Educată” a lui K.W.Iohannis și a ăleia umblată pe afară – Ligia Deca. O Românie în care școlile și liceele au fost infestate cu politicienii liberali.

Rețineți, aceste fotografii sunt doar câteva – din cele multe existente – dar ne-am oprit rapid din ”căutat” întrucât n-am mai avut puterea să le vedem fețele hulpave, ariviste, mercantile.

Domnilor, toți sunt cu ochii la ”cașcaval”, la ”ciolan” … toți vor funcții de conducere, sinecuri plătite din banii noștri, bani fără prea multă muncă.

Priviți-i: Alina Gorghiu – președinta PNL Argeș, Radu Perianu – secretarul general al PNL Argeș, Mihai Coteț – președintele PNL Pitești, Dragoș Predescu – apendicul liberal al lui Perianu, Cătălin Andrei – purtătorul de cuvânt al PNL Argeș ș.a. … toți ciorchine la acțiunile coordonate, din partea ISJ, de Cătălina Dumitrașcu – membra în Biroul Politic Județean al PNL Argeș (for politic de conducere la nivel județean).

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 9

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *