Zi grea pentru președintele interimar al PNL Argeș, Alina Gorghiu. Aceasta a fost șifonată la greu, pe seama declarațiilor sale despre o posibilă candidature a premierului Nicolae Ciucă, la șefia PNL. Cum săptămâna trecută, Alinuța îi ținea trena lui Cîțu prin America, poziția sa (de susținere pentru Ciucă) este cu totul scandaloasă. Iar un comentariu viral pe acest subiect l-a avut Filofteia Pally, fosta directoare a Muzeului Golești.

 

Doamna Pally a comentat în termini duri, următoarea declarație a Alinei Gorghiu, care a apărut pe dcnews.ro:

„Va trebui să învăţăm din greşeli, va trebui să fim mai puţin impulsivi, să analizăm mai sănătos, mai cu înţelepciune, dar eu am convingerea că acest dialog din spatele uşilor din aceste zile va duce la mai multă stabilitate. Evident că era un nivel de agitaţie destul de ridicat, din moment ce s-a ajuns în acest punct. În general, când ai un premier în funcţie, cam acela este şi candidatul pentru preşedinţia partidului, având în vedere că funcţia este acum vacantă, Deci mă aştept ca Nicolae Ciucă să-şi depună această candidatura pentru preşedinţia PNL şi sigur că voi susţine această candidatură” dcnews.ro

Iar Filofteia Pally, nu s-a putut abține când a văzut așa perversitate și lipsă de scrupule:

„Jenant pentru un politician, penibil pentru o femeie! Ar fi fost elegant sa se retragă, mai ales după înscăunarea precedentă ( nu găsesc epitete adecvate pentru personajul căruia i-a proiectat, în urma cu 6 luni, ascensiunea!). Ma simt mahnita ca e originara din Argeșul Bratienilor și Golestilor. Un minim bun simt ar trebui sa o indemne la tăcere…dacă ar ști ce înseamnă!”

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 10

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *