Şefa PNL Argeş, Alina Gorghiu, minte poporul cu televizorul! Invitată la un post national de televiziune, Gorghiu s-a lăudat că la Argeş se bate cu PSD-ul şi cu Ion Mȋnzȋnă. Pe prezentator l-o fi aburit! Pe noi ceilalţi, nu… Pentru că Alinuţa, la ora asta, face joc de glezne pe lângă candidaţii PNL.

A sperat până ȋn ultima clipă că va prinde post de europarlamentar, pe liste comune PSD-PNL, iar acum ne imaginăm că Gorghiu va vrea un post de parlamentar la Casa Poporului. Că atât se mai poate. Doamne ajută să fie tot pe comasare, ca să pupe Alina loc fără emoţii.

Deci revenim la lupta ei cu PSD-ul şi cu Mȋnzȋnă! De vitează ce este, l-a pus pe Radu Perianu să-l ȋnfrunte pe Ion Mȋnzȋnă ȋn cursa pentru CJ Argeş! Ȋn toată ecuaţia asta, şefa PNL Argeş e coada de la mătură. Dar ea se ȋmpăunează că luptă eroic, deşi ȋn afară de plimbări prin judeţ şi postări pe Facebook, nu prea poate.

Alinuţo, spune-le argeşenilor cum te zbaţi tu pentru binele lor… Şi cum ȋl laşi pe Perianu să ia bătaie la CJ, ȋn locul tău…

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.3 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *