Răzvan Nicolescu despre numirile din CA Electrica: ”Retrageți partidele din administrarea companiilor din energie! Personal, mă simt trădat de lipsa de reacție a BERD din ultimii ani”

(https://financialintelligence.ro/razvan-nicolescu-despre-numirile-din-ca-electrica-retrageti-partidele-din-administrarea-companiilor-din-energie-personal-ma-simt-tradat-de-lipsa-de-reactie-a-berd-din-ultimii-ani/)

“In 2014, s-a semnat un acord de guvernanta corporativa cu BERD in care aceasta mare banca se angaja ca va fi un adevărat jandarm pentru respectarea regulilor de guvernanta la Electrica. Unde este BERD acum? Personal ma simt tradat de lipsa lor de reactie din ultimii ani.”

Retrageti partidele din administrarea companiilor din energie! Nu aceasta este treaba partidelor intr-o democratie. Politizarea excesiva si deprofesionalizarea dauneaza grav sectorului energetic.”

Reacția lui Răzvan Nicolescu vine după ce a fost desemnată noua conducere a companiei cu capital de stat ”Electrica” SA, ocazie cu care Cosmin ”Goe” Petrescu a primit un nou mandat în Consiliul de Administrație al companiei.

Bineînțeles că funcțiile au fost distribuite – cu precădere – politicienilor sau celor legați de politică.

Cine este reprezentantul României la BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare)?

Cine trebuia să fie ”jandarmul” care să vegheze la respectarea regulilor de guvernanță corporativă, la Electrica și să nu permită accesul ”partidelor în administrarea companiei”?

Lucian Isar – soțul Alinei Gorghiu.

Adică, voi chiar vă așteptați ca Lucian Isar să se opună numirii lui Cosmin ”Goe” Petrescu – președintele PNL Curtea de Argeș, prietenul lor de familie – în C.A-ul companiei Electrica SA?

Păi, tocmai ce am scris de păcătosul ”menage a trois” din jurul Alinei Gorghiu, ce mai este de spus … în plus ? (https://www.institutiilestatului.ro/politic/opriti-o-pe-alina-gorghiu-destructurati-grupul-organizat-format-in-jurul-ei-astazi-despre-un-menage-a-troi-alina-gorghiu-cosmin-goe-petrescu/ )

PNL politizează companiile cu capital de stat, le ”căpușează” … în rest, vorbele mieroase ale Alinei Gorghiu, vrăjeala de la microfon, spectacolul ieftin sunt doar pentru a vă păcăli, pentru a vă fura voturile.

PS

Atenție!!!

Răzvan Nicolescu este un expert român în energie, propus pe 3 martie 2014 ministru pentru Energie. În perioada 2014-2016 a fost Președintele Agenției Europene de Reglementare în Energie, iar în prezent lucrează în poziția de consultant, în cadrul Deloitte Romania (Wikipedia).

Deloitte România este una dintre cele mai importante organizații de servicii profesionale din țară care oferă servicii de audit, consultanță fiscală, juridică, financiară, consultanță în managementul riscului ș.a. în care lucrează ”specialiști adevărați”, nu dintr-ăștia agățați pe baza carnetului de partid.

Adică … Răzvan Nicolescu este ”specialist adevărat”, care știe ce spune.

Din păcate, pe liberali îi doare în c*r de ce spun specialiștii și îi lasă lui Cosmin ”Goe” Petrescu – președintele PNL Curtea de Argeș – să roadă, în continuare, ”ciolanul Electrica”.

Și ca să nu i se aplece, se înfruptă și cu ”cartofiorii aurii – Fondul de Garantare a Creditelor IMM”, asezonați cu ”sălățica proaspătă CNIR”.

10.000 euro/lună … trai neneacă … de la mamițica, cu dedicațieeee …

Noi, ne gândeam că măcar acum, înainte de alegeri, o să-i mai taie ăstuia din ”cașcaval”, că le-o fi dracului rușine de români, că văd și ei ce necazuri sunt în țară, ce supărați sunt oamenii de rând … dar nu au ei emoții, n-au ei jenă …

Până la urmă, chiar dacă scad în sondaje, nu-i bai, nu-i panică … îi ține PSD la putere, n-au ei treabă … așa că pot să facă orice măgărie.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 14

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *