„Famam multi curant pauci conscienciam. Mulți se îngrijesc de faimă, puțini de conștiință.” (proverb latin)

Am tot scris de ”îmbuibații” PNL Argeș, de cei care au tot primit funcții, ”la stat”, având carnetul de partid în buzunar – de la Cosmin ”Goe” Petrescu (5 joburi la stat), Gică Alecsei (director general Senatul României), Corina Bote (vreo 3 venituri de la stat, la un moment dat), fata primarului Ghe. Savu (com. Țițești) etc …

Așa de rușine le-a fost ăstora față de români, de toți cei care muncesc pe rupte, că mai aflarăm una … tare … liberalul Dumitru Alin Nicolae a fost ”agățat” în 2 (două) Consilii de Administrație (CA-uri) – la Casa de Asigurări de Sănătate Argeș și la SC ACTIVE CONEXE SA (capital de stat, de unde încasează 4071 roni/lună).

Societatea ACTIVE CONEXE SA a fost înființată ca urmare a obligațiilor asumate de către statul român (prin AAAS, pe unde au trecut și Alinuța Gorghiu, Adiță Miuțescu) și Ford România în procesul de privatizare al Daewoo Automobile Craiova.

ACTIVE CONEXE este persoană juridică română, având forma juridică de societate pe acțiuni și desfășoară, în principal, activități în domeniul imobiliar și secundar administrarea depozitelor ecologice și administrarea imobilizărilor financiare.
Da, doamnelor și domnilor, alt PNL-ist cu 2 (două) venituri de la stat.

Bine, e și băiat deștept … ca și Alina Gorghiu este și economist, dar și jurist … daaaa, e tobă de carte, că doar e ”școlit” la Universitatea ”Româno-Americană”, prin anii ’90 …

În paralel – liberalul ”economisto – jurist, 2 în 1” – a mai ciugulit bănișori frumoși și din contracte atribuite prin licitații publice ori achiziții directe cum ar fi: de la Spitalul Orășenesc Turceni (60.000 lei), ONRC București (56.000 lei), Institutul Oncologic ”Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj Napoca (achiziție directă, 60.000 lei/ 6 luni), Primăria Sector 1 București (achiziție directă, 97.000 lei, în 2019 când era primar PSD-istul iubitor de diamante).

Datele sunt preluate din surse publice – declarații de avere, de interese, decizii AGA ale AAAS … așa că-s certe, reflectă realitatea.

În concluzie, dragi PNL-iști argeșeni … nu vă macină pe voi conștiința, rușinea față de români, bani și faimă să fie!!!

Luați și pielea de pe fraierii care vă votează, ca să se-nvețe minte!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.8 / 5. Număr de voturi: 15

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *