Pe principiul „ciocul mic, noi suntem la putere”, Coteț sare la gâtul deputatului USR, Ionuț Moșteanu. Motivul? Poza cu elevii de 10 ai Argeșului, premiați la ISJ Argeș. 
Moșteanu a râs de PNL-iști că l-au șters pe primar și pe Dumitru Tudosoiu, șeful ISJ , din poză.  Coteț sare la gâtul lui Moșteanu și încearcă să dreagă busuiocul cu poza măsluită. Coteț spune că banii vin de la Ministerul Educației. Chiar dacă ministerul este condus de un liberal, banii sunt din bugetul național, nu de acasă de la vreun liberal.
Întărâtă-i drace, că şi nouă ne place!
Să înceapă pariurile! Eu pariez pe Moșteanu. Îl va pune la pământ pe Mihăiță cu două vorbe.
„Ia priviți cele două poze și încercuiți diferențele.
PNL Pitești a postat mai devreme o poză din care i-a “decupat” pe pesediștii Gentea (primarul) și Tudosoiu (inspectorul general).
Ei ar vrea să semnalizeze că de fapt ei nu sunt un PSD mai galben și nu le plac pesediștii decât la guvernare și la împărțit joburi și cașcaval, dar nu mai păcălesc pe nimeni.
De râsul curcilor!”, transmite Moșteanu pe o rețea de socializare.
„S-a supărat un domn deputat de Argeș, revenit după doi ani în județul care l-a ales, că a fost scos primarul Cristian Gentea din poza cu premierea copiilor care au luat media 10 la Examenul de Capacitate și la Bacalaureat.
Ca să fie clar pentru toată lumea: premiile pentru elevii merituoși au venit de la Ministerul Educației, nu de la Primăria Pitești sau de la Cristian Gentea personal. De altfel, postarea pe care a făcut-o primarul pe contul personal este o minciună prin omisiune, care a ,,indus în eroare” și oameni experimentați de presă din moment ce au titrat că elevii de nota 10 au fost premiați de către Primăria Pitești.
Ca să îndreptăm, totuși, eroarea, noi, consilierii locali liberali, propunem să le fie acordată elevilor de 10 ai Piteștiului și suma de 5000 de lei, din partea Primăriei și a Consiliului Local, în semn de prețuire. Asta înseamnă să arăți că le apreciezi efortul, nu faptul că te lipești de ei într-o poză, fără a avea niciun merit.
P.S.: Sperăm să nu facă așa cum a făcut cu ,,Primul ghiozdan”: să se răzbune pe copii în mod gratuit”, răspunde Coteț.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 3

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *