Pentru că se tot vorbește/scrie – în ultimul timp – despre comasarea alegerilor (locale cu europarlamentare) ne apare, în mod repetat, o declarație – jignitor de mârșav ticluită – a domnului Mihai Tudose … ”ăl mai grozav” de la PSD.

Fiți atenți ce spune ”inegalabilul”, pentru a justifica comasarea alegerilor:
„Acea cercetare sociologică ne-a sosit aseară, azi-noapte, să fiu sincer la 12 noaptea a fost gata. Vă dăm în premieră faptul că, mai mult de 60% din români doresc comasarea și o majoritate chiar mai mare dorește o continuitate a guvernării, o stabilitate și o coerență în guvernare. După ce s-a întâmplat în ultimii ani în România este clar că lumea s-a săturat de schimbări bruște de picior, de schimbări de Guvern, de schimbări de politică internă și externă”.

Băi, frate, mai să-i mulțumim că există, să bătem mătănii că acest ”mesia al politicii românești” e preocupat de dorința și voința poporului român.
Săracul, cum stă el noaptea târziu și nu doarme de grija românilor … îi plângem de milă.

Mihai Tudose, românii ți-au/v-au spus – încă din 2009, prin vot, la REFERENDUM – că-și doresc un parlament unicameral, cu 300 de parlamentari, de ce nu te legi cu lanțurile de ușile sediului PSD ca să-i forțezi pe colegii de partid să îndeplinească acest deziderat, al românilor?

Offf, cum invocați ”interesul românilor” doar când aveți voi de câștigat …

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *