Ipocrizia Alinei Gorghiu a ajuns la cote maxime. Aceasta, după ce s-a plimbat, de peste un an, cu doi primari din Argeș care nu au fost aleși pe listele PNL, iar când PSD a început să ia aleși locali cu sutele de la PNL, unii chiar din Argeș, Alinuța de la Tecuci spune că nu trebuie încurajat traseismul. Anca Baciu, primărița de la Corbi, îi ține trena Alinei Gorghiu prin județ de mai bine de doi ani. Curaj, Alina! Dă-i ordin lui Perianu să emită ordinul de încetare a mandatului Ancăi Baciu că e traseistă politic. A fost aleasă sub sigla PMP. Puteți să-l demiteți si pe „sifonul” securității de la Morărești. Nici el nu a fost ales primar sub sigla PNL.

 

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu (PNL), a declarat joi, la Antena 3, că proiectul de OUG privind migrația aleșilor locali va fi modificat în sensul în care aceștia vor avea la dispoziție o perioadă „mult mai scurtă” să-și schimbe partidul fără a-și pierde mandatul.

„Perioada (în care vor putea aleșii locali să opteze pentru alt partid, n.red) va fi, conforma articolului modificat, mult mai scurtă, opțiunea la depunerea candidaturii probabil va fi de 2-3 săptămâni. Dar nu poți să nu-l lași pe candidat să opteze pentru ce partid candidează”, a declarat Alina Gorghiu.

Ea a dat exemplu unui ales local care a candidat pe listele unui partid care între timp a dispărut și care, în lipsa acestei OUG, nu ar putea să-și depună candidatura pe listele altui partid fără să-și piardă mandatul.

„Ordonanța de Urgență va veni și la mine, azi, în avizare, cred că acum o oră a pus-o Cătălin Predoiu în circuitul de avizare ca inițiator. Cred eu că traseismul rămâne o problemă pe care partidele trebuie să o analizeze foarte serios. Dar traseismul nu este încurajat de lege, ci uneori de liderii partidelor politice”, a mai declarat Gorghiu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *