Liberalii se sfârtecă, între ei, pentru ”ciolanul Bruxelles”. Unii invocă – în mod corect – rezultatele bune obținute de organizațiile lor, la alegerile anterioare, pentru a primi locuri eligibile pe lista de europarlamentare, alții – ”paraziții” – se folosesc de pile, cunoștințe și relații (PCR = PNL).

„Cred că o competiție internă a Partidului Naţional Liberal trebuie să aibă în primul rând componentele meritocrației şi reprezentării geografice. Moldova are nevoie de susținere în Parlamentul European pentru a avea o voce directă la Bruxelles ( https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/deputatul-pnl-de-iasi-alexandru-muraru-a-fost-votat-pentru-a-candida-la-alegerile-europarlamentare-2725509 )

Declarația aparține deputatului liberal Alexandru Muraru care se vrea pe lista de la europarlamentare.

Cine e Alexandru Muraru?

Este fratele lui Andrei Muraru ambasadorul României în SUA … v-am mai spus noi, cu ceva timp în urmă, că s-a răsturnat căruța cu ”genii” în familia Muraru – Alexandru e parlamentar de vreo trei mandate, iar frățiorul – Andrei – s-a trezit ambasador în SUA. Nu insistăm pe subiect.

Cert este că ne place cum gândește tânărul Alexandru Muraru – cică ar trebui să se țină cont de ”componentele meritocrației și reprezentării geografice” când se desemnează candidații la europarlamentare.

Corect!

Nu ne interesează prea mult situația lui – concretă. PNL Iași a avut scor sub scorul partidului, apropiat de cel de la nivel național, deci nu a excelat.

Noi, ne întrebăm unde se încadrează Alina Gorghiu?

Meritocrație – oha!

Nu se poate lăuda cu vreun succes, de-a lungul timpului.

În general a ”parazitat” imaginea altora, s-a ascuns în spatele altora … agățată și ea pe câte o listă.

Știm ce a făcut – în schimb – când a fost în fruntea PNL, ”vioara întâi”, șefa, în anul 2016 … EȘEC LAMENTABIL, CATASTROFAL. Mai să scoată partidul de pe harta politicii românești.

Reprezentare geografică – … (liniște).

Păi e născută la Tecuci (jud. Galați), crescută în satul Valea lui Enache (jud. Argeș), ”maturată” la București, ascunsă pe la Timișoara, vreo 8 ani (jud. Timiș), aciuită la PNL Argeș (acum) … chiar nu știm ce zonă geografică ar reprezenta.
Găsește ea o șmecherie, o escrocherie …

ȘTIM! Ea reprezintă 3 zone deodată: Moldova (Galați) – Muntenia (București și Argeș) – Banat (Timiș) … 3, în 1.

Gata, ăia să nu-și mai desemneze ”reprezentanți zonali”, pe listele de europarlamentare, că îi va reprezenta Alina Gorghiu.

Nici Alexandru Muraru să nu mai fie trecut pe listă întrucât Moldova va fi reprezentată de Alina Gorghiu.

Nu v-am spus noi că este ”excepțională”!

Găsește ea o ”portiță” să se înfigă la ”ciolanul Bruxelles”.

Alinuțo, trage tare – mămică!

Dacă nu prinzi lista de europarlamentare va fi vai de tine … o să fii trasă la răspundere pentru rezultatele jalnice, dezastruoase, pe care le vei obține în fruntea PNL Argeș, la alegerile locale.

Atunci ți se va releva adevărata ta NON-VALOARE … până atunci, îi mai păcălești pe fraierii de la nivel central, care se uită ”tâmpi” în gura ta mincinoasă.

Liberalilor, din toată țara, notați-vă – PNL Argeș va avea scor jalnic la alegerile locale din iunie 2024.

Să nu ziceți că nu v-a atenționat nimeni.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.5 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *