Liberalul Ioan Popa își construiește casă în Zanzibar, unde are și o firmă.

”Nu vreau să fac nimic în Zanzibar, mi-am luat un teren unde vreau să fac o căsuță cu două apartamente. Atât! (…) Acum, după șapte ani de primărie și zecile de proiecte pe care le avem în implementare, stresul pe care mi-l dau mie și nu numai mie, tuturor colegilor mei din primărie, dorința mea este să nu mai văd pe nimeni, să evadez și să stau liniștit într-un loc unde să pot să mă bucur de un răsărit de soare, de apusul de soare, să mă bucur de vânt, de valuri. (…) O casă pasivă, e soare, pun panouri fotovoltaice, e vânt. Vreau o casă tipică, clasică, din zona respectivă, care să se autosusțină.”, a declarat primarul Municipiului Reșița pentru G4media.ro.

Contactat de G4Media.ro, edilul a dezvăluit faptul că a plătit 100 de euro pe metru pătrat și că edificarea imobilului îl va mai costa circa 50.000 de euro.

Tot în declarația de avere, edilul a menționat faptul că deține 75% dintr-o societate înființată în Tanzania – Solar Island Equipment Limited, despre care a declarat că își propune să construiască un parc fotovoltaic pe 50 de hectare de teren din această insula situată în Oceanul Indian.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *