Vă întrebați ce mai pune la cale ”mamița” – Alina Gorghiu???

Păi, după ce a răsfățat-o pe Diana Tobă – obrăznicătura aia mică din Vâlcea, de la Cîțu, care se ghiftuiește cu funcții primite de la PNL Argeș – Alinuța a mai găsit un vâlcean (de la Cîțu) pe care să-l îndoape cu funcții de conducere.

Acum că soarta a făcut să fie și de la prietenul ei de familie – Florin Cîțu (din Vâlcea), dar și din organizația lui GOE (PNL Curtea de Argeș), e și mai bine … a împușcat ”mamița” doi iepuri dintr-un foc.

Dragi argeșeni, ce să o mai lungim atâta, noua șefă a Serviciului Județean de Ambulanță Argeș va fi doamna Cristina Maria Avădani (fostă Szakacs), intrată săptămâna trecută în PNL (organizația lui GOE, adică cea din Curtea de Argeș), dar și în Biroul Politic Județean al PNL Argeș (cu derogare).

Între anii 2008 – 2018, Cristina Maria Avădani a lucrat în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea (Dobre la acea vreme), după care a venit la Spitalul Municipal Curtea de Argeș, la Compartimentul Primiri Urgențe.

În concluzie, mai adunați la toți cei promovați (răsfățați cu funcții) din gașca ”mamița Alina Gorghiu – domnul GOE (Cosmin Petrescu)”, pe care i-am menționat în articolele noastre anterioare și pe doamna Cristina Maria Avadani – care a muncit de s-a spetit pentru PNL … glumim și noi … haz de necaz. Doamna Cristina Maria Avădani e din categoria celor care devin ”liberali” cu o săptămână înainte de a fi numiți în funcții de conducere și pleacă, din partid, a doua zi, după ce pierd ”chifteaua” … no comment!!!

Așa că acțiunea ”totul pentru GOE, totul pentru victorie” continuă.

PS: După ce trioul Cîțu – Isar – Gorghiu a făcut atâtea nefăcute, la nivel național, acum cășunară pe sărmanul județ al nostru, ARGEȘ … vai de noi …

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.8 / 5. Număr de voturi: 17

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

1 thought on “Medic vâlcean – șeful ”mamiței” Alina Gorghiu, de la Ambulanța Argeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *