Deputatul PSD, Radu Cristescu și vicepreședintele PNL, Gheorghe Falcă, s-au certat în direct, la televizor! Mărul discordiei a fost recenta declarației a cancelarului Austriac, Karl Nehammer, care, venit la congresul PPE de la București, a refuzat, din nou, accesul României în Schengen terestru.

Social-democratul Radu Cristescu i-a reproșat colegului său de coaliție, liberalul Gheorghe Falcă că, deși Nehammer a venit la congresul PPE organizat în București, acesta le-a dat liberalilor români „plăcuța suedeză“.

„Jigniți de dragul de a jigni. este un deserviciu clasei politice un astfel de limbaj! Dacă altă dată mă invitați într-o emisiune, spuneți-mi cu cine vin, că nu pot să suport ca un om să îmi jignească colegii de partid, care au adus un congres de aceasta dimensiune în România. Se vorbește de România de două zile în toată Europa“, i-a replicat Gheorghe Falcă.

„Spuneți adevărul! Mai și mințiți fraților, că ați convins pe nu știu care, că i-ați convins pe austrieci să voteze (n.r. accesul României în Schengen). Și accesul ăsta Schengen aero și maritim, este meritul PSD! Da, se vorbește elogios de România de două zile, sau cum s-o vorbi, dar haideți să spunem adevărul: da, au venit oamenii aici, a fost foarte frumos, au fost discuții, au mâncat, au băut… Dar Schengenul… stați așa, că are Nehammer alegeri în Austria și ne amână și ne face și de rușine prin lume, venind la București și spunând că el de fapt nu își schimbă poziția. (…) Ce au făcut bine? V-au stins lumina la congresul PPE de la București! Marea voastră familie v-a stins lumina! Bă, și-au bătut joc de voi! Nehammer v-a dat plăcuța suedeză la voi acasă! Fiți bărbați!“, i-a replicat Cristescu.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 1 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *