Ăștia de la PNL nu mai au pic de rușine, de respect față de cetățeni, nu au frică de lege … ANARHIE. Defechează ei pe GDPR sau ”rahaturile” dintr-aste …

Păi nu-i Alina Gorghiu, a lor, ministra justiției? Pot face ce vor.

Citim comentariile de pe grupul Facebook – ”Pitesti, orașul meu!”, administrată de liberalii lui Mihai Coteț și vedem că e mare de scandal.

Mai mulți cetățeni se plâng de faptul că au primit mesaje ”de campanie” electorală de la Mihai Coteț deși ei nu și-au dat acceptul, nici nu-l cunosc pe Mihai Coteț.

Dragoș Dumitrache: Domnule Mihai Cotet de unde aveti numarul meu de telefon? Ca eu nu va cunosc, nu vi l-am dat niciodată.

Acesta, atașează mesajul primit pe telefon: ”Salutare! Candidez la Primăria PITESTI și stiu ca IMPREUNA putem schimba soarta orasului nostru. Aici e planul pentru a face din PITESTI un ORAS in care MERITA SA TRAIESTI”.

Cu tupeu și chiar nesimțire, am putea spune, sare ca ars Răzvan Șerbănoiu (PNL) să-i ”dea peste ochi” bietului om.
Divinitatea urma, însă, să facă dreptate, întrucât – prin reacția sa obraznică – Răzvan Șerbănoiu avea să devoaleze un adevăr dureros – dar care trebuia relevat, până la urmă – și anume, că liberalii i-au manipulat pe cetățeni și au abuzat de bunăcuviința lor.

Răzvan Șerbănoiu a răspuns: Buna ziua, e foarte posibil sa fi semnat pentru vreo initiativa de-a noastra, gen Padurea Trivale arie protejata. Asta e motivul pentru care ati primit programul de guvernare (nr: al lui Mihai Coteț).

Imediat au mai sărit și alți cetățeni care au spus, în clar, că ei nu au semnat nicio ”inițiativă de-a lor”, iar alții au dat ”like” la comentariile lor.

În final, ați înțeles?

Acum v-ați dat seama că toate acțiunile Alinei Gorghiu, ale PNL Argeș, gen ”Pădurea Trivale Arie Protejată”, ”Indemnizația pentru Nou Născuți”, ”Petițiile pentru demiterea primarului de la Călinești”, a deputatului ”Găozel” (acum candidatul PNL) au avut ca scop DOAR obținerea datelor dumneavoastră personale pentru a fi utilizate – ulterior – în mod ILICIT (se pare).

Cum pot fi folosite – ILEGAL – datele dumneavoastră personale?

Păi, să vă trimită mesaje de campanie electorală – așa cum s-a întâmplat în cazul prezentat mai sus ori este posibil să vă folosească datele pentru întocmirea listelor de susținere a candidaturilor liberalilor care merg la europarlamentare și la locale. Adică, este posibil să apăreți – pe listele depuse la BEJ – că ați susținut, sub semnătură privată, candidatura/candidaturile vreunui/unor liberali la alegeri … deși nu ați semnat, nu știți nimic despre acest lucru.

Acum, nu știu ce-o mai zice Răzvan Șerbănoiu când o afla că și eu – Liliana Costache, de la instituțiilestatului.ro, am primit același mesaj de la 1889 (nr. scurt).

Eu … simpatizanta lui Mihai Coteț? Eu, am semnat vreo inițiativă de-a PNL? Voi ce credeți?

Nu trebuie să-mi răspundă mie, trebuie să răspundă celor abilitați să deslușească situația de fapt și drept.

Știm din practică că acest gen de campanii purtate prin mesaje SMS, de pe numere scurte, sunt extrem de scumpe și ne întrebăm de ce atâta risipă de bani, ce îi îndeamnă pe liberali la astfel de manopere ilicite? Disperarea?

PS
Pentru că am sesizat – deja – Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, sub aspectul încălcării prevederilor art.12 din Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice – Articolul 12 Comunicările nesolicitate (1) Este interzisă efectuarea de comunicări comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesita intervenţia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronică sau prin orice alta metoda care foloseşte serviciile de comunicaţii electronice destinate publicului, cu excepţia cazului în care abonatul vizat şi-a exprimat în prealabil consimţământul expres pentru a primi asemenea comunicări – vă îndemnăm să ne semnalați dacă ați primit astfel de mesaje, deși nu v-ați dat acordul în acest sens.

Dorim să prezentăm reprezentanților ANSPDCP situația de ansamblu, să dovedim că este o campanie de anvergură, premeditată, gândită strategic (din și în timp) pentru ca aceștia să fie siliți să impună legea … chiar dacă Alina Gorghiu e tare și mare.

Haideți să luptăm împreună, de acum, că dacă nu … așa o să procedeze ăștia în continuare (și în Pitești, dar și în celelalte localități).

Așa or să ne țină până în decembrie când se termină alegerile.

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 11

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

2 thoughts on “Mesaje SMS trimise ilegal către cetățeni, de liberali. Acum ați înțeles de ce strângea Mihai Coteț semnături pentru ”Pădurea Trivale Arie Protejată”? O recunosc chiar ei, le trebuiau datele și numerele dumneavoastră de telefon … îi durea pe ei în cot de pădure. Țeapăăăă!!! Să mai semnați de acum toate inițiativele Alinei Gorghiu, ale PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *