Preşedinta Organizaţiei Femeilor Liberale Nicoleta Pauliuc a anunţat că filiala le susţine pe Adina Vălean şi Alina Gorghiu pentru a fi incluse pe lista alegerilor europarlamentare, pe locuri eligibile.

„Deocamdată este doar susţinerea din partea Organizaţiei de Femei. În calitate de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale am luat o decizie de a sprijini două doamne pe listele electorale, pe listele la europarlamentare, şi, în acelaşi timp, am văzut cu toţii faptul că în Guvernul României astăzi avem patru doamne care reprezintă Partidul Naţional Liberal. Deci, iată, avem o reprezentare mai mare de 30% decât vorbim în societate despre cote de gen, ”, a afirmat, miercuri, la Senat, Paulic.

Senatoarea PNL a adăugat că îşi doreşte, „atunci când vorbim de lista la consilii judeţene, primari, preşedinţi de consilii judeţene, consilii locale să avem mult mai multe doamne”.

„Acum, PNL are aproximativ 2.000 de doamne în administraţia publică locală, incluzând primari. Orice doamnă din PNL îi poate reprezenta cu cinste pe români”, a mai precizat Nicoleta Pauliuc.

Citește mai mult AICI

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “OFL le sprijină pe Adina Vălean şi Alina Gorghiu pentru includerea pe lista alegerilor europarlamentare

  1. Alinuța nu „a prins ” lista de europarlamentare! Supărare mare! Acum trebuie să-și arate „valoarea ” în Argeș! Ce mă bucur! I s-au cam terminat ” vrăjile „!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *