PNL Argeş are echipă de valoare! Se vede mai ales ȋn comunicatele de presă şi ȋn postările de pe Facebook pentru care prestează nişte băieţi cu capul ȋn nori. Noi ştim că li se trage de la umblatul cu nasul pe sus, dar ei nu ştiu că fac gafe pe care nici măcar şefa Alina Gorghiu, ditamai ministra Justiţiei, nu le reperează. Căci evident dă like-uri ȋn orb, la fel ca toţi ceilalţi liberali. Trăiască turma!

 

Băieţii de la comunicare s-au luptat cu un comunicat pe care l-au postat pe Facebook. A ieşit cu pauze şi cu lipsuri. Ca-n politică. Cap de afiş au fost Alina Gorghiu şi primarul liberal de la Schitul Goleşti. Restul nici nu mai contează, de vreme ce a fost semnalizat prin puncte de suspensie.

 

Aşa de profi sunt liberalii când vine vorba despre comunicare, că ar putea să-şi ia o vioară şi să cânte de dor şi jale, ca o premoniţie pentru alegerile de anul viitor. Dar nu! Băieţii o ard pe reţelele sociale şi se fac de râs pe ici pe colo, prin punctele esenţiale.

Cum spuneam, cel care a postat comunicatul a uitat să-i nominalizeze pe liberalii care au participat la ziua comunei aşa că, trăiască punctele de suspensie! Plus că am aflat şi că localitatea Schitu Goleşti “crește frumos și se dezvoltă de la an”. De la an la an, am spune noi, dar cum nu suntem liberali, nici nu ne băgă peste treaba tinerilor frumoşi şi liberi pe care i-a ales Alinuţa să redacteze comunicate.

Redăm mai jos un comunicat redactat cu mare virtuozitate:

“Am răspuns cu drag invitației domnului primar al localității Schitu Golești, Vasile Miriță și ne-am alăturat comunității locale pentru a sărbători Ziua Comunei! În această zi frumoasă, ministra Justiției și președintă a PNL Argeș, doamna Alina Gorghiu a fost însoțită de mai mulți lideri liberali argeșeni la eveniment, în semn de respect față de cetățeni și față de administrația locală. Au fost alături…. Ca de fiecare dată, sărbătoarea comunei a fost o ocazie excelentă pentru manifestări culturale și artistice, menite să aducă distracție și voie bună într-o comunitate care crește frumos și se dezvoltă de la an. Fonduri europene, investiții, drumuri asfaltate, săli de sport, școli moderne, așa este cunoscută comuna Schitu Golești. Și toate acestea sunt posibile pentru că un primar liberal s-a dedicat în mod continuu dezvoltării locale și îmbunătățirii calității vieții. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea care a avut o vizită de lucru în comuna Schitu Golești în urmă cu câteva luni a declarat că a văzut în localitate unul dintre cele mai moderne complexe sportive din mediul rural. Toate proiectele implementate până în prezent fac parte din angajamentul administrației liberale de a face din comuna Schitu Golești un loc mai bun pentru toți locuitorii. Felicitări pentru organizarea zilei comunei, domnule Vasile Miriță și mult succes în planurile viitoare!”, a scris cineva de la PNL Argeş, pe Facebook.

P.S: Ȋn loc de punctele de suspensie sunt liberalii care apar ȋn imaginea principală a articolului nostru. Şi dacă ne ȋntrebaţi pe noi, mai bine ar face doar poze băieţii de la PNL. Scrisul nu e pentru toată lumea…

 

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.8 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *