Revenim la seria PASTILA de CAP, căci observăm o nevoie urgentă de tratament pentru oamenii din politica argeșeană. Altfel, protagoniștii articolelor noastre se vor vindeca mai devreme sau mai târziu. Adevărații perdanți sunt oamenii de rând, care sunt mințiți și prostiți de politicieni mărunți care speră că le merge și în 2024. Astăzi, dezbatem un subiect fierbinte – bugetul Piteștiului pe anul 2024. Cu Mihai Coteț – protagonist!

Marți, 23 ianuarie, la Primăria Pitești a avut loc dezbaterea bugetului pentru anul 2024. Putea participa orice piteștean. Primăria a anunțat dezbaterea în urmă cu o săptămână. Sala a fost plină. Au participat oameni de afaceri, președintele AOA, președintele CJ Argeș, rectorii universităților, parlamentari, angajați ai primăriei, presă, etc. Au fost invitați toți să vorbească și să vină cu propuneri. Mihai Coteț, liderul PNL Pitești și consilier local, a tăcut mâlc, la fel ca toți consilierii PNL, dar când a ajuns acasă a început să arunce cu lături în spațiul virtual.

„Bugetul Piteștiului este cel mai important document al unei administrații locale iar dezbaterea pe marginea lui reprezintă un minim act de transparență din partea Executivului. Nu a fost chiar o dezbatere, a fost o prezentare de buget în fața invitaților, a angajaților și a colegilor de partid ai primarului Piteștiului”, scrie Coteț pe o rețea de socializare.

Păi cine să facă dezbaterea, Mihăiță, dacă nu voi, cei care sunt în opoziție cu primarul. Voi pnliștii nu ați deschis gurița. Nu v-a lăsat primarul să vorbiți? Sau tu ești viteaz doar în spatele monitorului?

Spui că bugetul a fost prezentat în fața colegilor de partid ai primarului. Păi el are colegi de partid. Tu nu mai ai, i-ai dat afară. Plus că majoritatea celor care au fost în sală sunt piteșteni. Tu veneai la cele mai mici proteste văzute vreodată (13-17 inși) cu oameni de la Moșoaia, Bascov, etc. Am spus că majoritatea erau piteșteni pentru că au participat și doi parlamentari PSD, Nicolae Georgescu care stă la Costești și Ovidiu Puiu care stă la Ștefănești. Și ca să fim corecți până la capăt, cei doi meritau mai mult ca oricine să fie acolo. Au adus la acest buget, prin amendamente la bugetul național, 700.000 lei pentru reabilitare canalizare strada Trivale, zona Schit și 700.000 lei pentru reabilitare teren sintetic de fotbal (Aripi) Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” Pitești. Parlamentarii PNL unde au dus banii? De ce nu au venit în sală să dezbată bugetul Piteștiului? Sunt în vacanță? Sau nu îi interesează decât votul piteștenilor? Unde a fost prefectul în timpul dezbaterii? De ce nu a venit să te susțină? Știm amândoi că nu are nici cel mai mic interes să ieși bine la alegeri.

Mihăiță, piteștenii nu sunt proști! Și mai ales nu le place să fie luați de fraieri. Schimbă strategia, vino cu propuneri care să stea în picioare, nu patru poduri peste Râul Argeș că e clar că nu pot fi făcute nici în 50 de ani din bugetul Piteștiului!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *