Scriam în urmă cu ceva timp despre o situație fără precedent la CL Morărești! Un consilier local a depus jurământul de două ori, la câteva luni distanță, și asta în condițiile în care instanța a suspendat validarea. Totul cu girul prefectului PNL și al primarului Purcaru care se afișează tot mai des cu pnliștii și se pare că va candida de la PNL. Acum, consilierul și-a dat demisia. Ăsta e PNL! Încurcă lume!

Nicolae Mușat, consilier PNL la Morărești a fost exclus din partid. Motivul? Nu mai era de acord cu tot ce propunea primarul. Așa că Perianu și Gorghiu l-au ajutat pe primar să scape de el. L-au exclus din partid. Dar cum primarul Purcaru are probleme mari cu consilierii locali, nu îi trec hotărârile, s-a și grăbit numirea altui consilier. Vasile Mihai Mădălin, PNL, favoritul primarului pentru postul de consilier, a depus jurământul de două ori, la câteva luni distanță. Prima oară a suspendat instanța validarea și a doua oară printr-o golănie de-a primarului. Primăria cere instanței să îl valideze pe Vasile Mihai Mădălin, ca urmare a vacantării unui loc de consilier local, deși decizia de vacantare era suspendată până la finalizarea procesului lui Nicolae Mușat. Cum Mușat nu a fost parte în proces și nu a știut, decizia instanței este pentru validarea lui Vasile, decizie care rămâne definitivă. Așa că pentru o singură cauză, avem două decizii contradictorii – una de suspendare a vacantării și alta de validare pe locul vacantat.

Mușat atacă decizia în instanță și când primarul vede că e groasă, face o altă mutare. Îl pune pe Vasile Mihai Mădălin să-și dea demisia. Pe 4 ianuarie, acesta își dă demisia și o înregistrează la primărie pe data de 10 ianuarie. Acum procesul lui Mușat rămâne fără obiect. Întrebarea este cine plătește indemnizațiile luate de Vasile și mai ales cum e cu hotărârile votate de acesta în perioada în care a fost consilier local, nelegal. Acesta a depus jurământul pe 13 noiembrie.

Avocații Perianu și Predescu au dat un mare chix în acest caz.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 3.6 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *