Liberalul Mihai Coteţ ne spune că va candida la Primăria Piteşti. La cum se mişcă ȋn campanie, ne imaginăm că ţelul său e departe. Prin 2044… Altfel de ce ar ȋmpărţi pliante şi ziare electorale copiilor noştri? Ca să le ducă acasă, părinţilor lor, care au drept de vot. Nu? Mihăiţă, avem o pastilă de cap pentru tălică! Poate ȋţi revii din starea de disperare ȋn care te afli.

Mihai Coteţ, candidat la fotoliul de primar al Piteştiului, umblă la pas prin locurile de joacă făcute în mandatul de primar al lui Cristian Gentea, unde copiii se se bucură de tobogane şi leagăne. Interesul ȋn acest caz este ca liberalul să se facă cunoscut, să ȋmpartă pliante electorale şi să bifeze o zi de campanie.

De altfel, mutra lui Coteţ e pe toate gardurile, iar mediul online e cu totul acaparat de acest liberal. Ne spun copiii că şi jocurile pe calculator sunt “virusate” de prezenţa imaginilor cu Mihai Coteţ. Deci omul vrea să fie peste tot. Urmează poza lui Coteţ ȋn cioc la porumbeii voiajori.

Mihăiţă, lasă-ne copiii ȋn pace! Nu-i implica ȋn mizeriile tale, nu-i ȋnvăţa minciuna şi falsitatea.

P.S: Ca ziarişti, am petrecut multe campanii electorale şi ştim că nu copiii te scot primar, ci proiectele, munca, determinarea, rezultatele din carieră. Fix ce n-are Coteţ…

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 4

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *