Peste 300 de membri şi susţinători ai PNL Corabia se vor înscrie în PSD, au anunţat reprezentanţii PSD, miercuri, într-o postare pe Facebook în care menţionează că membrii birourilor locale din Corabia ale PSD şi PNL s-au întâlnit în seara precedentă pentru a discuta aspecte organizatorice, relatează Agerpres.

„PNL Corabia a trecut la PSD. Membrii birourilor locale au avut, ieri seară, o primă întâlnire de omogenizare a celor două organizaţii şi pentru a discuta liniile directoare în programul de dezvoltare locală. Peste 300 de membri şi susţinători PNL se vor înscrie, zilele acestea, în PSD Corabia. Ne aşteaptă împreună noi provocări şi o colaborare puternică pentru dezvoltarea comunităţii locale”, notează reprezentanţii PSD în postarea menţionată.

Trecerea liberalilor din Corabia la PSD are loc la o săptămână după ce s-au alăturat PSD doi primari liberali (din localităţile Iancu Jianu şi Şopârliţa), cinci consilieri judeţeni şi preşedinţii organizaţiilor liberale din Slatina, Caracal şi Piatra-Olt.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *