Liberalii argeșeni se laudă că au furat de la PSD primari. Unul dintre primarii cu care se pozează ministra Justiției este acuzat de delapidare. Bravo, fată!

Cu cine se laudă, așadar, liberalii?

1. Primarul comunei Cuca pe care în urmă cu câteva luni echipa PSD Argeș a decis să nu îl mai susțină pentru funcția de primar în urma sondajelor acesta nemaifiind dorit de către cetățeni.

2. Primarul de la Cocu care și el în urmă cu câteva luni a fost înlăturat din pentru că a fost acuzat de delapidare, oamenii legii susținând că acesta ar fi plătit din banii cetățenilor 100.000 de lei unor firme pentru niște lucrări fictive. După ce a insistat să candideze din partea PSD și a fost refuzat de nenumărate ori, acesta a fugit la AUR încercat disperat să ajungă la AUR, iar acum liberalii l-au luat de bun și de… curat!

3. Viceprimarul din Aninoasa, Daniel Iosif, care însă în sondaje se bate cu… marja de eroare! Decizia lui Iosif de a ajunge la PNL a fost după ce PSD i-a refuzat candidatura la primărie, alegându-l să candideze pe Ștefan Benonie, cel de care liberalii s-au rugat luni în șir.

4. La Brăduleț, PSD îl are drept candidat pe actualul primar, Florin Iordache. Alecu Evlampie, cel care în 2020 a candidat pentru PSD și a pierdut, a trecut acum la PNL.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.2 / 5. Număr de voturi: 5

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *