„Categoric, ideea de USL a fost o greşeală, nu poţi să te aliezi cu PSD-ul şi să crezi că vei rămâne neviciat, nevătămat şi neatins de tarele PSD, dar este istorie”, a spus Alina Gorghiu, la Antena 3.

”Un om de dreapta nu se aliază cu unii care nu-și pot face nici cruce” (nr.PSD, cu stânga nu se face semnul crucii) – Rareș Bogdan

Întrebat dacă liberalii îşi doresc aceste liste comune cu PSD, la alegerile din 2024, Nicolae Ciucă a spus: “În momentul de faţă, discuţii cu PSD există, pentru că suntem la guvernare împreună”. … (12.09.2023, https://bihornews.ro/alianta-psd-pnl-ciuca-discutii-cu-psd-exista-bode-nu-exista-discutii-punctuale-cu-psd/ )

… ”Partidul Naţional Liberal nu exclude nicio variantă de alianţă, de candidatură pentru anul 2024, începând cu alegerile europarlamentare şi încheind anul cu alegerile prezidenţiale, astfel încât proiectul nostru politic să poată să fie votat de români şi implementat în mandatul 2024-2028”, a spus Bode (nr.secretarul general al PNL), citat de Agerpres.

Că o să o vedem pe Alinuța cum își dă guriță cu Ion Mînzînă nu ne mai miră … la câte a făcut ”creatura” cu cele ”două petale” nu mai contează … dar suntem curioși dacă Mihai Coteț va avea dram de rușine când o să-și îndemne ”protestatarii” să-l voteze pe Cristian Gentea.

Pe de altă parte, Radu Perianu răsuflă, deja, ușurat că nu mai este nevoit să candideze la CJ, că nu se face de ”caca…o” și o să explice electoratului de dreapta că Ion Mînzînă e genial … față de el, chiar e.

PNL = samsar de voturi … ce-i drept, foarte puține

Am putea să scriem pagini întregi … dar nu acordăm atâta atenție ”scursurilor politice liberale”.

PS

Dacă USL ul înființat de PSD și PNL, în 2011, a fost justificat ca o necesitate în lupta cu sistemul ticăloșit clădit de Traian Băsescu de-a lungul mandatelor sale de președinte (servicii, instituții de forță etc …), alianța de acum e argumentată ca utilă în bătălia cu AUR (care crește vertiginos).

Diferența este că în 2012 era o luptă cu forțe din afara exercițiului democratic al alegerilor (servicii, ambasade etc …), pe când – acum – alianța s-ar forma pentru a se ”bate” cu alegătorii … românii, cu opțiunile lor politice.

O fi onorabil? Moral?

Băi ce cuvinte mari pentru politica noastră …

 

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 6

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

1 thought on “Precupeața Alina Gorghiu și-a scos electoratul la mezat, iar ”rechinul electoral” Mihai Coteț devine samsar de voturi, fără jenă – PNL se milogește de PSD ca să facă alianță în 2024, doar, doar s-or salva

  1. Politica românească pare a fi într-o continuă rotație de alianțe și rupturi. Personal, cred că adevăratele interese ale populației sunt adesea uitate în aceste jocuri de putere. Sper ca în viitor să vedem o abordare mai transparentă și onestă, care să reflecte dorințele reale ale electoratului, nu doar strategii de supraviețuire politică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *