Pentru că tot e campanie electorală şi pentru că băieţii de la PNL Argeș se prefac a fi fete mari, am mai căutat declarații politice mai vechi, din perioada în care erau parte din „echipa câștigătoare”. Mai știți? Cîțu – președinte, „echipa câștigătoare”… toată țara a stat în loc pentru a-și alege liberalii conducătorul. 

Am descoperit că prefectul Radu Perianu se ruşinează de o perioadă ȋn care a fost ȋn lumina reflectoarelor. Pe vremea pandemiei, când PNL-ul era condus de echipa câştigătoare, Perianu era consilierul premierului, Florin Cȋţu! Ce viaţă…

Dar acum, când liberalii sunt ȋn altă barcă, Perianu și-a șters de pe Facebook, de pe pagina de politician, toate postările din perioada iunie-decembrie 2021. I-o fi rușine de perioada în care era mare susținător al lui Cîțu? I-o fi rușine lui Perianu de perioada în care aplauda frenetic la discursul lui Cîțu când spunea că nu crește alocațiile și pensiile, dar cumpăra vaccinuri de 1 miliard de euro?

Între 15 iulie și 22 decembrie, adică fix perioada în care Cîțu era mare șef al echipei câștigătoare și făcea numai pocinoage în fruntea guvernului.

Acum, că tot candidează la şefia Consiliului Judeţean Argeş, Perianu vrea să se spele de toate păcatele, ca să nu-l ȋnjure lumea ȋn campania electorală. Şi a ȋnceput cu igienizarea Facebook-ul…

Radule, noi nu uităm!

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 2

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *