Lovitură dură pentru Radu Perianu, venită chiar din Prefectura Argeș.
Subprefectul Minciunescu îl nimicește pe Perianu. Acesta susține că “Prefectura Argeș a devenit laboratorul politic al PNL, iar cabinetul condus de Radu Perianu are rol doar de ghilotină politică“.

“Vreau să mă dezic de toate acțiunile Prefectului de Argeș care a transformat Prefectura într-un instrument politic pe care îl folosește doar pentru interesul partidului.
Am jurat în urmă cu 1 an și 8 luni să apărărăm și să respectăm interesele argeșenilor, nu interesele meschine ale unui grup politic lacom de publicitate, de putere și dominați de dorința de a distruge, nu de a construi. Vin dintr-un domeniu în care timp de 17 ani am învățat să construiesc și nu pot accepta să văd cum niște marionete politice, care nu au construit nimic în viață, se folosesc de funcții doar pentru a distruge și a-și satisface propriile interese politice.
În afară de atacuri repetate, de ură, de amenzi și controale nu ați făcut nimic pentru județul Argeș, nu ați construit nimic pentru argeșeni, nu ați făcut niciun demers pentru vreun proiect sau pentru a susține vreo investiție.
Vă folosiți abuziv de instituțiile publice, ca de un breloc politic, pentru a vă arăta puterea, pentru a crea presiune și spaimă. Ce ați făcut pentru argeșeni?! Ați dat amenzi în instituțiile publice, care vor fi plătite tot din banii argeșenilor, dar nu ați rezovat nicio problemă și nici n-ați venit cu soluții. Ați făcut abuz de putere, exces de zel și multă publicitate pentru nimic”, transmite Subprefectul Județului Argeș Ionuț – Bogdan Minciunescu

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.1 / 5. Număr de voturi: 14

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *