Premierul Marcel Ciolacu le transmite joi tuturor tinerilor mesajul să nu conducă dacă au consumat alcool sau droguri şi să nu îi lase nici pe cei ce lângă ei să facă o astfel de greşeală cu consecinţe dramatice.

”Ziua Tineretului trebuie să fie un motiv de bucurie, însă de prea multe ori distracţia poate scăpa de sub control şi produce drame. De aceea, alături de Robert Cazanciuc şi de mulţi alţi colegi din PSD, am iniţiat cea mai amplă campanie de responsabilizare în privinţa consumului de alcool şi droguri la volan. Fiindcă tinerii sunt, din păcate, printre cei mai expuşi la asemenea pericole, astfel că protejarea lor este mai importantă ca oricând”, transmite joi premierul Marcel Ciolacu.

”Le transmit tuturor tinerilor acest mesaj simplu şi clar. Nu conduceţi dacă aţi consumat alcool sau droguri şi nu-i lăsaţi nici pe cei ce lângă voi să facă o astfel de greşeală cu consecinţe dramatice”, mai spune şeful Executivului.

Premierul subliniază că ”riscul de a provoca, în asemnea condiţii, accidente mortale este unul uriaş, iar Legea Anastasia prevede pedeapsa închisorii cu executare, şi nu există excepţii”.

”Le mulţumesc colegilor din PSD, voluntarilor, poliţiştilor rutieri şi tuturor companiilor partenere implicate în campania de conştientizare legată de LegeaAnastasia. Fii curat la volan!”, mai spune premierul în mesajul pe Facebook.

 

O manifestaţie de protest are loc joi, la Vama Veche, faţă de modul în care se desfăşoară procesul în cazul accidentului de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu, şi soldat cu moartea a doi tineri.

Manifestanţii se reunesc la ora 17.00, în Vama Veche şi vor porni către locul accidentului, pentru a arăta că nu sunt de acord cu modul în care este judecat acest caz.

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 0 / 5. Număr de voturi: 0

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *