Revenim cu un nou subiect, pentru a vă arăta cam cum împarte Alina Gorghiu – președinta PNL Argeș – dreptatea și cum se confirmă ceea ce am spus într-un articol precedent – că cei din conducerea județeană a PNL au abandonat organizațiile din sudul județului.

Miercuri, 29.11.2023, a fost publicată HOTĂRÂREA GUVERNULUI privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2023, pentru unele unități administrativ-teritoriale.

Analizând tabelul cu sumele de bani alocate fiecărui UAT din județ am observat că – în Argeș – suma de bani cea mai mică a fost alocată comunei Mozăceni, respectiv 41 (000) lei.

De curiozitate am comparat această sumă cu altele și am remarcat că o primărie din nordul județului, tot cu primar PNL (traseist, ce-i drept), a primit 476 (000) lei.

Da domnilor, comună cu 1.100 locuitori a primit de 12 ori mai mult decât comuna Mozăceni, care are 2.200 locuitori.
Ambele comune au primari PNL.

Există și diferențe, e adevărat:

⦁ Primărița de la Mozăceni a alergant, la alegerile din 2020, pentru PNL / Primarul din cealaltă localitate a alergat pentru alt partid, a luptat împotriva PNL;

⦁ Primărița din Mozăceni nu-i perie scamele de pe umerii Alinei Gorghiu / Primarului din cealaltă localitate e ”om-la-om, pe tot terenul” pe lângă Alinuța și ”Goe”.

Acum, dacă doamna primar acceptă umilințele celor de la conducerea PNL Argeș – e treaba dumneaei, dar de ce să sufere locuitorii comunei Mozăceni că ea sta cu capul plecat în fața Alinei Gorghiu și a lui Radu Perianu?

PS

Cu ceva timp în urmă, președintele PNL – generalul Nicolae Ciucă – ăla cu pretenții de om educat, spirit onest, corect etc … grețoșenii dintr-astea … le reproșa primarilor care părăsesc PNL că nu sunt corecți, că sunt trădători …

Îl invităm să citească cele ce urmează și să deceleze:

La alegerile din 2020, primarii PNL Argeș au alergat în campania electorală, s-au luptat cu opozanții politici și au reușit să trimită în Parlament 3 demnitari – Adrian Miuțescu (deputat), Dănuț Bica (senator) și Daniel Constantin (deputat).

După alegeri, Adrian Miuțescu a fugit la Forța Dreptei preferând să-și dovedească loialitatea față de Ludovic Orban, decât să rămână alături de cei care l-au făcut deputat. Cu alte cuvinte, primarii au fost abandonați în favoarea lui ”Mandolină”.

Daniel Constantin … e pierdut în spațiu, n-a mai trecut pe la nicio primărie, nu a mai ajutat niciun primar. Doar că la ”ăsta micu’” nu-i o surpriză … ăsta s-a ridicat doar prin trădări.

Dănuț Bica e și el pe acolo. A încercat el de vreo două ori să apere organizațiile din sud, s-a smiorcăit un pic, dar nu a bătut cu pumnul în masă pentru niciun primar. L-au ”împachetat” ăștia de la ”județeana de partid” și nu mai mișcă. Bine, nici el nu s-a urcat cu picioarele pe ei, speră că ”pâș – pâș”, ”pe burtă”, mai apucă și el ceva. De ce să se certe el cu Alina Gorghiu și Radu Perianu pentru primari?

Alina Gorghiu și-a abandonat, la rândul ei, primarii din Timiș care au alergat ca să o facă parlamentar.

Ei, ce mai zici – acum – mă-Ciucă?

Primarii sunt ”răi” sau parlamentarii liberali sunt niște oameni de nimic?

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4.5 / 5. Număr de voturi: 8

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *