Comasarea alegerilor locale cu europarlamentarele aduce ȋngrijorare pentru primarii aleşi duminică, 9 iunie. Actualii primari rămân ȋn funcţie până ȋn septembrie, iar primarii aleşi se tem ca nu cumva edilii să facă prăpăd ȋn primării, ȋn aceste luni.

 

„În afară de proiectele mari, strategice pentru oraș, mă aștept ca actuala administrație să aibă o ultimă zvâcnire de corupție și să angajeze plăți astfel încât să lase bugetul local gol până la venirea mea. Îi somez pe acești corupți să înceteze și îi rog pe oamenii de bună credință din primărie să nu semneze nimic, să nu facă nicio plată și, în afară de plățile curente de întreținere și de salarii, de acum și până la preluarea mandatului de către mine, să nu mai angajeze contracte de niciun fel, plățile curente și salariile să rămână singurele cheltuieli pe care Primăria Slatina să le facă”,  a spus primarul nou-ales al municipiului Slatina, Mario De Mezzo, potrivit Adevărul.ro.

„Nu știu cât mai poate cheltui, pentru că bugetul e oricum praf, sunt convins. Însă mi-ar fi plăcut să fie mai devreme (n. red. – preluarea mandatului), pentru că oamenii își crează așteptări și dacă stau și se uită spre mine, știind că ei m-au votat ieri și eu azi nu fac nimic, atunci simt o oarecare frustrare, și eu la fel. Mi-ar fi plăcut să preiau mandatul mai repede și să încep să fac lucruri. Dar, asta e, așteptăm, vedem ce se întâmplă!”, spune singurul primar ales din partea USR în județul Olt, care este și liderul USR Olt, Fănel Bădici, ales ȋn comuna Izbiceni, conform sursei citate.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 5 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *