Organizaţia PSD Argeş a transmis un comunicat de presăreferitor la situaţia primarului Ion Georgescu de la Mioveni, care a fost exclus din partid, ca urmare a suspiciunilor pe care le-a explicat DNA-ul. Totodată, partidul va susţine ȋn continuare administraţia locală de la Mioveni.

 

“Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a decis, în ședință extraordinară, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, având în vedere suspiciunile apărute la adresa domniei sale.

Am urmat aceeași cale care a fost adoptată de PSD în toată țara. Conform Constituției, primarul Ion Georgescu beneficiază – ca oricare cetățean al României – de prezumția de nevinovăție. Avem încrederea că domnul Ion Georgescu va avea puterea de a face lumină în acest caz.

Dăm asigurări locuitorilor din Mioveni că administrația locală a orașului va beneficia în continuare de toată susținerea noastră, astfel încât proiectele de dezvoltare derulate la nivelul orașului atât prin fonduri locale, cât și guvernamentale și europene nu vor avea de suferit.

Suntem convinși, în egală măsură, că organizația din Mioveni a PSD are capacitatea de a rămâne la fel de puternică și de unită și va sprijini și pe mai departe programul de dezvoltare a orașului, inclusiv prin activitatea din cadrul Consiliului Local.”, a transmis Biroul Permanent Județean al PSD Argeș.

 

Cât de util a fost acest articol?

Faceți clic pe o stea pentru a-l evalua!

Rata medie 4 / 5. Număr de voturi: 1

Niciun vot până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *